Nokia X5-01 muski ili zenski telefon, iskustva?
Nokia X5-01 muski ili zenski telefon, iskustva?
Hoce sin da mu kupim plavu Nokiu, jako mu se dopada. Sin ima 14 godina, pa me zanima da li je ovo zenski ili muski model ili je sve jedno? Ne bih voleo da ga cimaju ili zavitlavaju deca na ulici. Hvala
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
Vala jes' ružan i mlao nepraktičan. Kockast je i verujem da čovek lako može da se zbuni gde mu je mikrofon a gde zvučnik ako ne gleda. Ali ajmo s praktične strane, on sad ima neku cenu (koja koliko god da je velika je), ako dete jednog dana odluči da možda ipak hoće da ga zameni dok još koliko toliko nešto vredi (a sigurno mu jako brzo pada cena) teško će ga nekome prodati. Može se biti dovoljno različit i sa konkurentnijim i manje extravagantnim modelom.
Inače sad pogledah cene Nokia modela i mogu samo da kažem
Cene novih modela u oglasima su 20-60% niže (N95 za preko 250e je
)
Inače sad pogledah cene Nokia modela i mogu samo da kažem

Cene novih modela u oglasima su 20-60% niže (N95 za preko 250e je

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
Pa da, tako nekako, slazem se i ja, mada, po dizajnu ima nekih bas zenskih modela. Ovaj je donekle ok po tom pitanju, a takodje sto je jos neko primetio, dete je tinejdzer.deksicom napisao:Ma cim nije u roze boji onda je muski
Ja sam se eto jednom dvoumio i premisljao da li da uzmem Nokiu 7500 Prism, jer isto tako moze da prodje kao unisex, a odmakao sam ohoho od tinejdzerskih dana