Nokia X5-01 muski ili zenski telefon, iskustva?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
3D
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 12. Jul 2011. 10:36

Nokia X5-01 muski ili zenski telefon, iskustva?

Post od 3D »

Hoce sin da mu kupim plavu Nokiu, jako mu se dopada. Sin ima 14 godina, pa me zanima da li je ovo zenski ili muski model ili je sve jedno? Ne bih voleo da ga cimaju ili zavitlavaju deca na ulici. Hvala

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Recimo da je unisex :D Ako mu se svidja, kupi mu... Inace je telefon po meni :shock: ali ako se detetu svidja, i bice srecno - to nema cenu.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Ја то не бих ни вилом тако :shock:
Вуче на женски телефон али ако је он мало феминизиран стајаћему супер и ако му је друштво слично неће га нико зезати :)

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Ma cim nije u roze boji onda je muski, salim se malo. Ma gde bas njega da odabere, za priblizan novac imas bolje modele kao X6.

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Takođe :shock: . Stvarno ružan telefon. Da li je muški ili ženski. Ja mislim da može da prođe i kao jedno i drugo. Još kad je za tinejdžera, ok je. Ne bi pristajao nekom starijem i ozbiljnijem čoveku, ali tinejdžeru, mislim da paše.

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Vala jes' ružan i mlao nepraktičan. Kockast je i verujem da čovek lako može da se zbuni gde mu je mikrofon a gde zvučnik ako ne gleda. Ali ajmo s praktične strane, on sad ima neku cenu (koja koliko god da je velika je), ako dete jednog dana odluči da možda ipak hoće da ga zameni dok još koliko toliko nešto vredi (a sigurno mu jako brzo pada cena) teško će ga nekome prodati. Može se biti dovoljno različit i sa konkurentnijim i manje extravagantnim modelom.

Inače sad pogledah cene Nokia modela i mogu samo da kažem :blinky: :o :shock: :ohmy:

Cene novih modela u oglasima su 20-60% niže (N95 za preko 250e je :shock: )
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

3D
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 12. Jul 2011. 10:36

Post od 3D »

Hvala svima puno. Izvinite na oduzetom vremenu. :)
Telefon ima sve moguce, sem TV i veoma je kvalitetno uradjen, nije jeftina plastika kao kod vecine. Meni je vise za zene, ali ovaj je plave boje i koga god pitam, kazu da je sve jedno. Koriste ga i musko i zensko.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Ma on da je lepo uradjen to jeste, symbian je, kamera od 5 mp. bez AF. itd. ali eto taj nesvakidasnji oblik u sklopljenom stanju malo cudan. Ako se momku toliko svidja kupi mu ga a dali je muski ili zenski to je stvar ukusa.

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Нема ТВ :(
Па шта ће да ради на часовима ако не може да гледа телевизор :?

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

deksicom napisao:Ma cim nije u roze boji onda je muski
Pa da, tako nekako, slazem se i ja, mada, po dizajnu ima nekih bas zenskih modela. Ovaj je donekle ok po tom pitanju, a takodje sto je jos neko primetio, dete je tinejdzer.
Ja sam se eto jednom dvoumio i premisljao da li da uzmem Nokiu 7500 Prism, jer isto tako moze da prodje kao unisex, a odmakao sam ohoho od tinejdzerskih dana :)

Odgovori