Kakav je ovaj telefon za malo zahtevnijeg korisnika? Trenutno imam 100e pa trazim neki i ovaj mi je zapao za oko.
Koji telefon moze da se nadje za te pare a da je bolji od ovog?
Trazim neki telefon sa Android platformom...
Ne mogu da dodam ni euro vise tako da trazim neki do 100e a da valja...imao sam HTC Tattoo, pa bih neki bolji od tog. Gledao sam LG P500 ali sam skeptik po pitanju LG kao marke, a i ne mogu ispod 120e da ga nadjem. I Alcatel OT990 ali ni njega isto ispod 120e ne mogu naci...
Ako nadjem Alcatel OT990...da li je bolji od Wildfire?
Sta vi predlazete?
HTC Wildfire ili?
Ja ti predlazem da pregovaras jos malo i nadjes nekog ko ce prodati lg po nizoj ceni, moze se to. Jos nisam cuo nekog da se nesto posebno zalio na lg a to za kvalitet su ciste predrasude. Ili idi na alcatel, ali meni je nekako cudan onaj njegov displej. Igrao sam se njim u telenor prodavnici i nekako mi isprano boje deluju.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
- bachika
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
- :: Iphone 7
- :: Lenovo P780
Po meni beži od divlje vatre, ipak on nosi dosta loših stvari.... Za lg stvarno ne znam a alkatel nije loš telefon....
Možda bi bilo dobro da kažeš koliko i za šta koristiš telefon?!
Ja npr preferiram samsung zbog otvorenosti bootloadera i fine podrške developera!!!
Možda bi bilo dobro da kažeš koliko i za šta koristiš telefon?!
Ja npr preferiram samsung zbog otvorenosti bootloadera i fine podrške developera!!!

Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
Uzeo Alcatel ot 990. Extra je foncic...iako ima slabiji procesor i nema graficki cip sljakaju live wallpapersi i igrice
. Ekran ima extra osetljivost i dobre su mu boje...nisu izbledele. Tezak je i ima dobar osecaj u ruci...a ekran je 3,5"...vise nego dovoljno
. Samo me zeza to sto sam mts korisnik a on je kodiran na telenor pa to treba da uradim...je l' zna neko koliko kosta? trazili su mi 1500 sto mi je puno...

- Ivan Cirkovic
- Banned
- Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
- :: LG G5 SE
- Kontakt:
Predlazem ti da uzmes samsugn i odustanes od htc-a,ali posto si vec uzeo alcatel ok.Dosta ljudi se zalilo na touch screen sto se tice htc modela i ne izbaciju redovne update-ove...Telefon koci posle nekog vremena,radi sporije i cak ce ti se desiti da se restartuje sam od sebe.Ja nisam imao tog iskustva,ali znam coveka koji jeste...Tako da od tada sam rekao sebi nikad vise htc...