HTC Wildfire ili?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
daxsm91
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 14. Maj 2008. 02:41

HTC Wildfire ili?

Post od daxsm91 »

Kakav je ovaj telefon za malo zahtevnijeg korisnika? Trenutno imam 100e pa trazim neki i ovaj mi je zapao za oko.

Koji telefon moze da se nadje za te pare a da je bolji od ovog?

Trazim neki telefon sa Android platformom...

Ne mogu da dodam ni euro vise tako da trazim neki do 100e a da valja...imao sam HTC Tattoo, pa bih neki bolji od tog. Gledao sam LG P500 ali sam skeptik po pitanju LG kao marke, a i ne mogu ispod 120e da ga nadjem. I Alcatel OT990 ali ni njega isto ispod 120e ne mogu naci...

Ako nadjem Alcatel OT990...da li je bolji od Wildfire?
Sta vi predlazete?

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

alcatel ot990, tj telenor one touch je definitivno telefon za tebe, mislim da moze da se iscenjka za 100e, a kako ga sve vise bude bilo na trzistu spustice se i cena
::luv phonez::

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Ja ti predlazem da pregovaras jos malo i nadjes nekog ko ce prodati lg po nizoj ceni, moze se to. Jos nisam cuo nekog da se nesto posebno zalio na lg a to za kvalitet su ciste predrasude. Ili idi na alcatel, ali meni je nekako cudan onaj njegov displej. Igrao sam se njim u telenor prodavnici i nekako mi isprano boje deluju.

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
:: Iphone 7
:: Lenovo P780

Post od bachika »

antec, ja sam bio u dodiru sa dva različita i stvarno je ekran malo lošiji po pitanju boja i osvetlenja!!! Ali ipak za te pare nudi dovoljno! :roll: A možda i ne...
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

A mozda polovan Samsung Galaxy Mini? Nov je 130-150e .

daxsm91
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 14. Maj 2008. 02:41

Post od daxsm91 »

je l' moze ot990 da se dekodira? i koliko kosta dekodiranje? wildfire ili lg p500 ili ot990? sta vi predlazete? ili vi predlozite najbolji do 100e...

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
:: Iphone 7
:: Lenovo P780

Post od bachika »

Po meni beži od divlje vatre, ipak on nosi dosta loših stvari.... Za lg stvarno ne znam a alkatel nije loš telefon....
Možda bi bilo dobro da kažeš koliko i za šta koristiš telefon?!
Ja npr preferiram samsung zbog otvorenosti bootloadera i fine podrške developera!!! :P
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU

pet.david
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 04. Dec 2011. 12:20

Post od pet.david »

Uzeo Alcatel ot 990. Extra je foncic...iako ima slabiji procesor i nema graficki cip sljakaju live wallpapersi i igrice :). Ekran ima extra osetljivost i dobre su mu boje...nisu izbledele. Tezak je i ima dobar osecaj u ruci...a ekran je 3,5"...vise nego dovoljno :). Samo me zeza to sto sam mts korisnik a on je kodiran na telenor pa to treba da uradim...je l' zna neko koliko kosta? trazili su mi 1500 sto mi je puno...

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Cestitam na kupovini. Najpametnije je da se raspitas u temi servisiranje u vezi dekodiranja, dobices precizne informacije.

P.S. Ima graficki cip, Adreno 200, kao i LG Optimus One.

Ivan Cirkovic
Banned
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
:: LG G5 SE
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Predlazem ti da uzmes samsugn i odustanes od htc-a,ali posto si vec uzeo alcatel ok.Dosta ljudi se zalilo na touch screen sto se tice htc modela i ne izbaciju redovne update-ove...Telefon koci posle nekog vremena,radi sporije i cak ce ti se desiti da se restartuje sam od sebe.Ja nisam imao tog iskustva,ali znam coveka koji jeste...Tako da od tada sam rekao sebi nikad vise htc...

pet.david
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 04. Dec 2011. 12:20

Post od pet.david »

Alcatel ot 990 ima graficki cip :O? Nisam znao...cool :).

Evo neprestano ga cackam i baterija dobro drzi...stvarno extra telefoncic... Svakom ga toplo preporucujem.

Odgovori