Ovo jeste forum posvecen mobilnim telefonima ali nadam se da i tableti mogu da prodju.

Pokusacu da vam najbolje opisem svoje probleme i nedoumice pa se nadam da ima neko ko moze strucno da me posavetuje.
Treba mi uredjaj preko koga bih olovkom mogao da unosim kratke beleske, dijagrame, obrasce, upustva koja bih mogao da sacuvam na tom uredjaju a kasnije uploadujem odmah na net na recimo dropbox ili nesto slicno da moze da se preuzima.
Do sada sam radio tako sto sam pisao na (nezamenljivom) papiru i olovkom pa bih kasnije slikao sa telefonom, ubacio u komp i po potrebi nesto oznacio u paintu i onda uploadovao. Znaci zanima me uredjaj sa kojim bih mogao da ubrzam proces.
I Flyer i Note imaju svoje prednosti i nedostatke, ali me najvise zanima kvalitet olovke, tj tacnost, preciznost unosa teksta odnosno ko ima bolju olovku. Flyer ima neku cudno olovku sa baterijom ali radi tako da moze samo da se pise sa njom a ne moze da se krece kroz meni i ostalo pa me zanima koliko se to razlikuje od tehnologije koju koristi Note?
Note ima jaci procesor i noviji operativni sistem, ali ipak 5 inca nije isto sto i 7 inca. Takodje ne bi mogao da mi zameni telefon jer mi je jednostavno preveliki za koriscenje a koristim Nokiu N8 najvise zbog fenomenalne kamere jer sa njom lako slikam dokumenta u makro modu. Znaci trazim nesto sto bih koristio kao tablet. U svakom slucaju namece mi se Flyer ali mene brine ta njegova cudna olovka i nacin unosenja teksta jer dzaba mi i veci ekran i sve ako to ne bi radilo bar priblizno kao na Note-u.
Da li neko ima iskustva u vezi toga i da li bi neko mogao da me posavetuje, veoma bi mi znacilo.
Hvala.