iPhone 4S ili Galaxy S2

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Re: iPhone 4S ili Galaxy S2

Post od telep »

lesa0208, Jako često koristim iPhone-ove koje imaju drugovi i isto sam doživljavao slične situacije, nisu ni oni imuni kako neki pokušavaju da predstave, izazak iz aplikacija na desktop, čak mi se dešavalo da pokrenem neke aplikacije a ono se sve nešto restartuje (pojavi se jabuka i neki kružić koji se vrti). Da ne pričam da neki tweakovi koji su preko potrebni umeju da uspore telefon nenormalno, drug je malo "nabudžio" svoj iPhone 4 i ono se raspada, a sve da bi malo unapredio iOS i dodao neke stvari koje su njemu potrebne.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

telep samom primenom teme i nekim drugim slicnim twikom koji zahteva UI promenu iOS uspori sto je po meni smesno jer se takve stvari ne desavaju sa Androidom. Mada opet sta god kod iOS-a radis sa sistemom on uvek usporava uredjaj za malo.

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

lesa0208, ta me situacija sa temama podsjeca na Symbian. :D Tj. kad god instaliram neku temu koja nije fabricka osjeti se blago usporenje UI ali iako nista pretjerano opet se osjeti, pogotovo ko je osjetljiv na takve stvari. :D Sad to necu da tvrdim za ove modele sa 1,3GHz i 512MB RAM jer to nisam na njima testirao ali tako je bilo na N8 i starijim. :)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

iPhone 4S ili Galaxy S2

Post od miodrage »

E a sada malo ja, dugo me nije bilo, a ova tema mi dodje kao dobra vezba za pratitje;)
Elem, sto se mene tice, dileme nema, ne uzimaj trenutno NISTA!
Zasto ovakav stav?
Vrlo prosto, 5. Septembra ide predstavljanje novih WP8 uredjaja, suska se da 26. Oktobra stize novi iPhone, i te 2 vesti su sasvim dovoljne da sacekas, iz najmanje 2 razloga:
1- ne znas sta ce da donese novi iPhone, a iz Apple-a obecavaju revoluciju, iako o iOS6 vec znamo podosta. A sledeci svoju filozofiju, novi iPhone ce da kosta isto koliko i njegov prethodnik kada se pojavio cca 630-650€
2- cena 4s ce pojavom naslednika da pada, najmanje za 10-15%, sto tebi samo moze da jde u korist.

E sad, ako te pare bas jako ne svrbe, ja bih sve odlozio do Novaka, kad ce kao i uvek da bude sezonskih snizenja, i znaces tacno na cemu si. Uzto, suska se da ce WP8 telefoni biti potpuno legalno kod nas, tj. Microsoft je objavio da ce u nasoj zemlji njihovi uredjaji imati punu podrzku, sto je jos jedan plus.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

...samo bih dodao, Sony je najavio par novih modela, vrlo interesantnih, u septembru pa i zbog toga vredi sacekati... ova dva su dobri modeli ali znas kako se kaze, strpljen - spasen :wink:

Adams
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 15. Jun 2010. 15:12

Post od Adams »

Slazem se sa miodrage, u najmanju ruku ako nista, bar ce 4S pojeftiniti. Mada ja iskreno dosta ocekujem od Nokie i WP 8 uredjaja. Meni je istekao ugovor u Telesmoru ali cu svakako sacekati da vidim sta nas ocekuje na jesen. Iskreno od Nokie ocekujem najvise s obzirom da je za WP 8 omogucena opcija za memorijske kartice sto znaci da cemo imati drag and drop opciju pa cemo time zaobici ZUNE u najvecoj meri kako sam razumeo. :) Plus ako to Nokia upakuje u kvalitetnu izradu 4.7 ekran i dobru kameru mislim da cemo imati odlicnog protivnika za S3 i novi iPhone.
Nokia Lumia 1520

Eddie.kg
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 20. Avg 2012. 18:38
:: N97 Mini

Post od Eddie.kg »

Koristio 4S par dana i razocarao se skroz tako da je on ispao iz kombinacije.... Za sada S2 icekam do kraja septembra da vidim sta jos izlazi kakva ce biti cena S3 :)

Odgovori