iPhone 4S ili Galaxy S2
Re: iPhone 4S ili Galaxy S2
lesa0208, Jako često koristim iPhone-ove koje imaju drugovi i isto sam doživljavao slične situacije, nisu ni oni imuni kako neki pokušavaju da predstave, izazak iz aplikacija na desktop, čak mi se dešavalo da pokrenem neke aplikacije a ono se sve nešto restartuje (pojavi se jabuka i neki kružić koji se vrti). Da ne pričam da neki tweakovi koji su preko potrebni umeju da uspore telefon nenormalno, drug je malo "nabudžio" svoj iPhone 4 i ono se raspada, a sve da bi malo unapredio iOS i dodao neke stvari koje su njemu potrebne.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
telep samom primenom teme i nekim drugim slicnim twikom koji zahteva UI promenu iOS uspori sto je po meni smesno jer se takve stvari ne desavaju sa Androidom. Mada opet sta god kod iOS-a radis sa sistemom on uvek usporava uredjaj za malo.
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
lesa0208, ta me situacija sa temama podsjeca na Symbian.
Tj. kad god instaliram neku temu koja nije fabricka osjeti se blago usporenje UI ali iako nista pretjerano opet se osjeti, pogotovo ko je osjetljiv na takve stvari.
Sad to necu da tvrdim za ove modele sa 1,3GHz i 512MB RAM jer to nisam na njima testirao ali tako je bilo na N8 i starijim. 

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
iPhone 4S ili Galaxy S2
E a sada malo ja, dugo me nije bilo, a ova tema mi dodje kao dobra vezba za pratitje;)
Elem, sto se mene tice, dileme nema, ne uzimaj trenutno NISTA!
Zasto ovakav stav?
Vrlo prosto, 5. Septembra ide predstavljanje novih WP8 uredjaja, suska se da 26. Oktobra stize novi iPhone, i te 2 vesti su sasvim dovoljne da sacekas, iz najmanje 2 razloga:
1- ne znas sta ce da donese novi iPhone, a iz Apple-a obecavaju revoluciju, iako o iOS6 vec znamo podosta. A sledeci svoju filozofiju, novi iPhone ce da kosta isto koliko i njegov prethodnik kada se pojavio cca 630-650€
2- cena 4s ce pojavom naslednika da pada, najmanje za 10-15%, sto tebi samo moze da jde u korist.
E sad, ako te pare bas jako ne svrbe, ja bih sve odlozio do Novaka, kad ce kao i uvek da bude sezonskih snizenja, i znaces tacno na cemu si. Uzto, suska se da ce WP8 telefoni biti potpuno legalno kod nas, tj. Microsoft je objavio da ce u nasoj zemlji njihovi uredjaji imati punu podrzku, sto je jos jedan plus.
Elem, sto se mene tice, dileme nema, ne uzimaj trenutno NISTA!
Zasto ovakav stav?
Vrlo prosto, 5. Septembra ide predstavljanje novih WP8 uredjaja, suska se da 26. Oktobra stize novi iPhone, i te 2 vesti su sasvim dovoljne da sacekas, iz najmanje 2 razloga:
1- ne znas sta ce da donese novi iPhone, a iz Apple-a obecavaju revoluciju, iako o iOS6 vec znamo podosta. A sledeci svoju filozofiju, novi iPhone ce da kosta isto koliko i njegov prethodnik kada se pojavio cca 630-650€
2- cena 4s ce pojavom naslednika da pada, najmanje za 10-15%, sto tebi samo moze da jde u korist.
E sad, ako te pare bas jako ne svrbe, ja bih sve odlozio do Novaka, kad ce kao i uvek da bude sezonskih snizenja, i znaces tacno na cemu si. Uzto, suska se da ce WP8 telefoni biti potpuno legalno kod nas, tj. Microsoft je objavio da ce u nasoj zemlji njihovi uredjaji imati punu podrzku, sto je jos jedan plus.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
...samo bih dodao, Sony je najavio par novih modela, vrlo interesantnih, u septembru pa i zbog toga vredi sacekati... ova dva su dobri modeli ali znas kako se kaze, strpljen - spasen 

Slazem se sa miodrage, u najmanju ruku ako nista, bar ce 4S pojeftiniti. Mada ja iskreno dosta ocekujem od Nokie i WP 8 uredjaja. Meni je istekao ugovor u Telesmoru ali cu svakako sacekati da vidim sta nas ocekuje na jesen. Iskreno od Nokie ocekujem najvise s obzirom da je za WP 8 omogucena opcija za memorijske kartice sto znaci da cemo imati drag and drop opciju pa cemo time zaobici ZUNE u najvecoj meri kako sam razumeo.
Plus ako to Nokia upakuje u kvalitetnu izradu 4.7 ekran i dobru kameru mislim da cemo imati odlicnog protivnika za S3 i novi iPhone.

Nokia Lumia 1520
Koristio 4S par dana i razocarao se skroz tako da je on ispao iz kombinacije.... Za sada S2 icekam do kraja septembra da vidim sta jos izlazi kakva ce biti cena S3