Molim za savet oko izbora telefona

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Truly
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 17. Sep 2006. 19:07

Molim za savet oko izbora telefona

Post od Truly »

Zeleo bih da kupim novi telefon, a od njega ocekujem da bude spoj izmedju standardnog telefona, prenosive memorije (usb flash disk) i mp3 plejera. Mora imati slot za memorijsku katricu i baterija mora da bude dugotrajna. Kamera mi nije potrebna.
Znaci telefon koji ce biti mp3 plejer i prenosivi memoriski drajv.
Interesuje me da li postoje takvi modeli i koji su.
Hvala vam unapred na savetima.

gargamel
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 24. Avg 2006. 09:36

Re: Molim za savet oko izbora telefona

Post od gargamel »

Truly napisao:
Znaci telefon koji ce biti mp3 plejer i prenosivi memoriski drajv.
Ja mislim da je najbolje resenje nokia N91. ;)
Pogledaj test http://www.mobilnisvet.com/mobilni-test/724/Nokia/N91
pa vidi da li zadovoljava tvoj kriterijum
Poz

by_the_way_by_comy
Banned
Pridružio se: Sub, 16. Sep 2006. 18:33

Post od by_the_way_by_comy »

Ja ipak mislim da je to mnogo para,bolje uzmi nokiu 3250 i karticu od 1giga,to ti je extra izbor,ja sam ga imao...............pozzz
PoZz 8)

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

kaži koliko para si spreman da pukneš da bi znali šta da ponudimo :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Uzmi w810, dobar mp3, 512 memorije i odlicna baterija a kosta oko 250e.Ima i odlicnu kameru :wink: :wink: :wink:
and justice for all...

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Evo, prodaću ti moj w550i, sve to odrađuje osim slota (mada po jednom mob.magazinu ima i to :lol: ).
Šalim se, stvarno koji je cenovni rang?
Pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@gargamel: rekao je da hoce i dobru bateriju!

@by_the_way_by_comy: zato bi dao tolike pare ako mu ne treba pola stvari koje ima taj telefon. (plus sto je veliki i nije poznat po tome sto mu mnogo drzi baterija jer ovi iz nokie nisu skontali da ne moze sve u jednom. Ako je music phone onda je music phone, ako je camera phone onda je camera phone i ako je smartphone onda je smartphone a ne sve u jednom.
Music phone ne treba da bude smartphone jer treba da bude sto manji i da baterija dugo traje, sto nije slucaj sa camera phone-om.

@truly: poslusaj mene i uzmi nesto iz W (walkman) serije SE telefona. Preporuka: W300, W550/W600, W800/W810. Karakteristike svih ovih telefona su: male dimenzije, dobra baterija, jako dobra mp3 reprodukcija, odmah pri kupovini se dobija memoriska kartica od 512mb-a (sem kod w550/w600) i dobija se u paketu mnogo dobre slusalice.
btw nije mi jasno sta podrazumevash ti pod "prenosivi memoriski drajv". Da li to znaci da treba da bude plug&play? To nece ici bash tako lako nazalot :(
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Dario

ide plug&play (na w800i ne, ali na w550i da sigurno - za ostale ???), prijavljuje se kao USB mass storage, nasnimio sam, recimo, Disctophone program, sutra ide drugu na rezanje, mislim da će biti OK.

Pozz

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

Vlada Zem, tacno je da sve ove novije SE aparate sa mem stickom racunar prepoznaje kao usb mass storage sto mu dodje kao flash memorija ali po meni naj izbor je trenutno w800 ili w810 koji je malo noviji i ispunjava sve navedene uslove sem sume novca koje Truly, nije ni naveo :wink:
PS welcome to forum
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

nosferato
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 11:15

Post od nosferato »

w950 ima 4gb internu memoriju a nema kameru.Za muziku i kao flash disk boli glava .

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

fain2daniel napisao:tacno je da sve ove novije SE aparate sa mem stickom racunar prepoznaje kao usb mass storage sto mu dodje kao flash memorija
A i ove bez memstick, a da ne zbunjujemo, mislim da samo prvi w800i to ne može.

Uglavnom, w550 ima oko 236mb flash memorije koja se može napuniti "bilo čim", fon to ne prepoznaje "kod sebe", ali comp da, bez drajvera i problema.

Ima i "naprednije" ali neka čovek kaže "koliko para"?

Pozz

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

nosferato napisao:w950 ima 4gb internu memoriju a nema kameru.Za muziku i kao flash disk boli glava .
Uh, bruka, malo je samo duži&širi, al'je zato samo santimetar i po debeo, ekran :o , ali nema ga, tako...

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

posto ti u svakom slucaju ne gine nosenje nekog "dodatka" da bi ti fon radio kao flash disk, pokusaj da nadjes neki citac kartica u obliku flas diska (ima ih raznih) ..... ne zahtevaju drajvere, a dovoljno je da karticu iz telefona ubacis u to cudo i da je koristis kao flash disk...... zasto je to bolje resenje? zato sto je manji taj citac i zgodniji za nosenje (mozda i brzi) od USB kabla i zato sto ti se izbor telefona znacajno povecava posto ne mora da bude P&P....

pozdrav...

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

b_udder napisao:pokusaj da nadjes neki citac kartica u obliku flas diska (ima ih raznih) .....
Pa da, b_udder, ali čovek hoće mobtel za sve to (kabl ne gine), osim ako se ne izjasni drugačije, rešenja ima.

btw, mcardr rules

pozz

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

on čovek verovatno tek sada ne zna šta da izabere...
ali ni to nije toliko loše... :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

VeNoM napisao:on čovek verovatno tek sada ne zna šta da izabere...
Pa što?

Ima "neke" podatke, sad......

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Hard rack od 250gb u ranac i eto prenosne memorije :D ........ja radim isto tako samo s 120gb :)
a onda telefon moze biti i k750 i 3250, svejedno.....bez hard diska nema velikog kapaciteta prenosne memorije, e sad meni uopste ne smeta da nosam ranac.....a kome smeta ko bi u novcaniku da nosi flash od 4 gb taj ce lepo da iskesira 100e, ali nikada nece uspeti da na tom prostoru ponese 100 divx-a 8)
5130+Koss the plug....

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

W810. . . :roll:

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

Masterokrata napisao:Hard rack od 250gb u ranac i eto prenosne memorije :D ........ja radim isto tako samo s 120gb :)
a onda telefon moze biti i k750 i 3250, svejedno.....bez hard diska nema velikog kapaciteta prenosne memorije, e sad meni uopste ne smeta da nosam ranac.....a kome smeta ko bi u novcaniku da nosi flash od 4 gb taj ce lepo da iskesira 100e, ali nikada nece uspeti da na tom prostoru ponese 100 divx-a 8)
može ako ih isecka na komadiće ali pre toga snimi na dvd što je nekih 16dvd pa kada se oni iseckaju i strpaju u džep to ti je 100divx.inače ja sam za hdd hotplug onako lepo a i ima hdd rack od 100e sa 350gb ako se ne varam tj fixni uhdd

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Truly,
Da ti prenesem licna iskustva sa mojom Motorolom V3X
Kartica 512M
Usb kabl dobijes uz telefon a kada setujes memoriju da se ponasa kao USB stick vidi ga SVAKI komp bez drajvera kao naj obicniji remov.drive.
Fenomenalan mp3
Baterija traje izmedju 3-4 dana sa slusanjem 2-4h muzike i normalnim telefoniranjem (4-5 razgovora + 20tak poruka dnevno)
Ovde sad imas dosta predloga razmisli :)
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

Odgovori