Molim za savet oko izbora telefona
Molim za savet oko izbora telefona
Zeleo bih da kupim novi telefon, a od njega ocekujem da bude spoj izmedju standardnog telefona, prenosive memorije (usb flash disk) i mp3 plejera. Mora imati slot za memorijsku katricu i baterija mora da bude dugotrajna. Kamera mi nije potrebna.
Znaci telefon koji ce biti mp3 plejer i prenosivi memoriski drajv.
Interesuje me da li postoje takvi modeli i koji su.
Hvala vam unapred na savetima.
Interesuje me da li postoje takvi modeli i koji su.
Hvala vam unapred na savetima.
Re: Molim za savet oko izbora telefona
Ja mislim da je najbolje resenje nokia N91.Truly napisao:

Pogledaj test http://www.mobilnisvet.com/mobilni-test/724/Nokia/N91
pa vidi da li zadovoljava tvoj kriterijum
Poz
- by_the_way_by_comy
- Banned
- Pridružio se: Sub, 16. Sep 2006. 18:33
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
@gargamel: rekao je da hoce i dobru bateriju!
@by_the_way_by_comy: zato bi dao tolike pare ako mu ne treba pola stvari koje ima taj telefon. (plus sto je veliki i nije poznat po tome sto mu mnogo drzi baterija jer ovi iz nokie nisu skontali da ne moze sve u jednom. Ako je music phone onda je music phone, ako je camera phone onda je camera phone i ako je smartphone onda je smartphone a ne sve u jednom.
Music phone ne treba da bude smartphone jer treba da bude sto manji i da baterija dugo traje, sto nije slucaj sa camera phone-om.
@truly: poslusaj mene i uzmi nesto iz W (walkman) serije SE telefona. Preporuka: W300, W550/W600, W800/W810. Karakteristike svih ovih telefona su: male dimenzije, dobra baterija, jako dobra mp3 reprodukcija, odmah pri kupovini se dobija memoriska kartica od 512mb-a (sem kod w550/w600) i dobija se u paketu mnogo dobre slusalice.
btw nije mi jasno sta podrazumevash ti pod "prenosivi memoriski drajv". Da li to znaci da treba da bude plug&play? To nece ici bash tako lako nazalot
@by_the_way_by_comy: zato bi dao tolike pare ako mu ne treba pola stvari koje ima taj telefon. (plus sto je veliki i nije poznat po tome sto mu mnogo drzi baterija jer ovi iz nokie nisu skontali da ne moze sve u jednom. Ako je music phone onda je music phone, ako je camera phone onda je camera phone i ako je smartphone onda je smartphone a ne sve u jednom.
Music phone ne treba da bude smartphone jer treba da bude sto manji i da baterija dugo traje, sto nije slucaj sa camera phone-om.
@truly: poslusaj mene i uzmi nesto iz W (walkman) serije SE telefona. Preporuka: W300, W550/W600, W800/W810. Karakteristike svih ovih telefona su: male dimenzije, dobra baterija, jako dobra mp3 reprodukcija, odmah pri kupovini se dobija memoriska kartica od 512mb-a (sem kod w550/w600) i dobija se u paketu mnogo dobre slusalice.
btw nije mi jasno sta podrazumevash ti pod "prenosivi memoriski drajv". Da li to znaci da treba da bude plug&play? To nece ici bash tako lako nazalot

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
Vlada Zem, tacno je da sve ove novije SE aparate sa mem stickom racunar prepoznaje kao usb mass storage sto mu dodje kao flash memorija ali po meni naj izbor je trenutno w800 ili w810 koji je malo noviji i ispunjava sve navedene uslove sem sume novca koje Truly, nije ni naveo
PS welcome to forum

PS welcome to forum
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
A i ove bez memstick, a da ne zbunjujemo, mislim da samo prvi w800i to ne može.fain2daniel napisao:tacno je da sve ove novije SE aparate sa mem stickom racunar prepoznaje kao usb mass storage sto mu dodje kao flash memorija
Uglavnom, w550 ima oko 236mb flash memorije koja se može napuniti "bilo čim", fon to ne prepoznaje "kod sebe", ali comp da, bez drajvera i problema.
Ima i "naprednije" ali neka čovek kaže "koliko para"?
Pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
posto ti u svakom slucaju ne gine nosenje nekog "dodatka" da bi ti fon radio kao flash disk, pokusaj da nadjes neki citac kartica u obliku flas diska (ima ih raznih) ..... ne zahtevaju drajvere, a dovoljno je da karticu iz telefona ubacis u to cudo i da je koristis kao flash disk...... zasto je to bolje resenje? zato sto je manji taj citac i zgodniji za nosenje (mozda i brzi) od USB kabla i zato sto ti se izbor telefona znacajno povecava posto ne mora da bude P&P....
pozdrav...
pozdrav...
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
Hard rack od 250gb u ranac i eto prenosne memorije
........ja radim isto tako samo s 120gb
a onda telefon moze biti i k750 i 3250, svejedno.....bez hard diska nema velikog kapaciteta prenosne memorije, e sad meni uopste ne smeta da nosam ranac.....a kome smeta ko bi u novcaniku da nosi flash od 4 gb taj ce lepo da iskesira 100e, ali nikada nece uspeti da na tom prostoru ponese 100 divx-a

a onda telefon moze biti i k750 i 3250, svejedno.....bez hard diska nema velikog kapaciteta prenosne memorije, e sad meni uopste ne smeta da nosam ranac.....a kome smeta ko bi u novcaniku da nosi flash od 4 gb taj ce lepo da iskesira 100e, ali nikada nece uspeti da na tom prostoru ponese 100 divx-a

5130+Koss the plug....
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
može ako ih isecka na komadiće ali pre toga snimi na dvd što je nekih 16dvd pa kada se oni iseckaju i strpaju u džep to ti je 100divx.inače ja sam za hdd hotplug onako lepo a i ima hdd rack od 100e sa 350gb ako se ne varam tj fixni uhddMasterokrata napisao:Hard rack od 250gb u ranac i eto prenosne memorije........ja radim isto tako samo s 120gb
![]()
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
Truly,
Da ti prenesem licna iskustva sa mojom Motorolom V3X
Kartica 512M
Usb kabl dobijes uz telefon a kada setujes memoriju da se ponasa kao USB stick vidi ga SVAKI komp bez drajvera kao naj obicniji remov.drive.
Fenomenalan mp3
Baterija traje izmedju 3-4 dana sa slusanjem 2-4h muzike i normalnim telefoniranjem (4-5 razgovora + 20tak poruka dnevno)
Ovde sad imas dosta predloga razmisli
Da ti prenesem licna iskustva sa mojom Motorolom V3X
Kartica 512M
Usb kabl dobijes uz telefon a kada setujes memoriju da se ponasa kao USB stick vidi ga SVAKI komp bez drajvera kao naj obicniji remov.drive.
Fenomenalan mp3
Baterija traje izmedju 3-4 dana sa slusanjem 2-4h muzike i normalnim telefoniranjem (4-5 razgovora + 20tak poruka dnevno)
Ovde sad imas dosta predloga razmisli

Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.