Naslednik N70

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Milos M.
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 05. Okt 2006. 17:53

Naslednik N70

Post od Milos M. »

Hteo bi da promenim moju N70,zanima me koji bi telefon bio njen naslednik(bitno je da je symbian i da je bolji od N70)
Ako postoji slicna tema izvinjavam se - slobodno obrisite
Hvala

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Imas n70 i hocesh bolje.
N80 i jeste i nije bolje, ali kada mu se pogleda cena moze se reci da je cak i gore!
N93 - cigla na kvadrat, ja ne mogu da preporucujem takve telefone.
N73 - pravi izbor, jako dobar telefon na papiru a i u praksi (mnogi ga hvale) samo sto se vecina zali na kvalitet izrade (tj. nije ni dobro izashao telefon pola sveta vec ga ima i od te polovine vishe od pola se 'vataju za glavu jer im je pao iz ruke i jure nove maske, nove display-eve itd...)

Sacekaj da ti kazu ljudi koji imaju n73, da li uzeti ili ne!

POz 8)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Schkomi
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 21. Sep 2004. 11:53

Post od Schkomi »

da.... :smutny: koja šteta.... Taman sam bio skupio lovu da uzmem taj Dugoočekivani N73... kad sam pročitao kritike na forumu....
Jako sam se razočarao.... Ali, mora se priznati da je dizajn dobar! :( 8) 8)
Prosto ne mogu da verujem da je Nokia sebi dozvolila da za 300-400EUR napravi tako loše odrađen telefon :smutny:
I čuuuvaću ga.... i maziti.... i paaziti.... i :D :D :D

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

shta je tu chudno??nokia je josh od vremena 3310 poznata po shkriputavim promenjivim maskicama,osim kad su bash HIGH END modeli u pitanju.......i meni se svideo taj n73 ali kvalitet...pfffffff :P

e61 mi se chini kao njihov najkvlitetnije izradjen telefon do sada

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dario »

Schkomi napisao:Prosto ne mogu da verujem da je Nokia sebi dozvolila da za 300-400EUR napravi tako loše odrađen telefon
Nije joj ni prvi ni poslednji put! Pa posle neko josh kaze Nokia je Nokia! PFFFFFFF :lol:

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Nije isplativo da menjas N-70 i doplacujes za neznatne promene.Ako zelis isti telefon a dosadio ti izgled telefona i zelis noviji i lepsi imas N-72 a ako zelis nesto vise tu je N-73,dosta bolji telefon ali skuplji.Koliko vredi reci ce oni koji ga imaju (nisam imao to zadovoljstvo pa ti nemogu nista vise reci).
LG G2 Black,16GB

jok_jok
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 23. Nov 2005. 13:54

Post od jok_jok »

Dario napisao: ...N93 - cigla na kvadrat, ja ne mogu da preporucujem takve telefone....

ccc, pa zbog čega to misliš? fon je vrhunski, istina je da je veliki ako ga gledaš ko telefon, ali ako ga gledaš kao kamkorder ili kao mobilni kompjutor, i nije tolko veliki ;)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

jok_jok, a ako na njega gledaš kao na kućni bioskop još je manji :lol: ...... mislim, telefon (jer je n93 pre svega to) je stvarno ogroman... :D

pozdrav...

nick6
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 12. Okt 2006. 21:20
:: Cubot Note S
:: Lumia 640

Post od nick6 »

Pa ja bi rangirao ovako :D :

1.N93 2. N91 3. N70 4. N90 5. N80 6. N73 7. N71.

Ne znam dal' treba obrazlozenje, ako hoces posalji mi pp pa cu ti napisati, da ne smaramo ovde ostale na forumu 8) .

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dario »

@nick6: u prevodu n70 je po tebi bolji od n73 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Daj obrazlozenje :).

Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

Post od Tanja »

i mene interesuje po kojoj logici si tako rangirao telefone? :shock:

nick6
Mobil fan
Mobil fan

Post od nick6 »

Da ne idem mnogo u detalje, reci cu sledece :wink: : Po meni je konstrukcija telefona vrlo bitna, jer telefon kojima visoku cenu mora imati i kvalitetnu izradu. Telefon koji ima problem da mu tastatura grebe i ostecuje glavni ekran (N71) ili mu se rasklima poklopac kamere posle par nedelja upotrebe, a da pritom krcka i skripi pri koriscenju, i jos ima malu, neudobnu tastaturu (N73), po meni ne zasluzuje visoku cenu :wacko: , ma koliko imao drugih sjajnih karakteristika (npr. kamera).

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dario »

@nick6: a n91 se ne grebe, a ? De procitaj review sa ovog sajta, mislim da bash tamo pishe kako se odmah vide ogrebotine na njemu.

@milos m.: ja mislim da je najbolje da zadrzish n70 :wink: ili ako ti se svidja 5500 sport, on je isto fin telefon.
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

nick6
Mobil fan
Mobil fan

Post od nick6 »

Dario ne moram da citam test imam telefon vec mesec dana i nema nikakvih ogrebotina ni na displeju ni na kucistu telefona :uhuh: :uhuh:
Motorola Moto G

christofer
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 18:19

Post od christofer »

n73....bas i nije tako sjajne izrade...u to sam se uverio kad sam video drugov telefon star nedelju dana kome je ispalo srednje dugme za navigaciju. tel. mu nije ispao ili tako nesto, vec je samo jedan dan izvadio iz dzepa i video da tastera nema :o ..........u to vreme je tel bio 450 e....a za te pare je ocekivao malo bolji kvalitet :angry:
screw u guys I'm going home

ixtis
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 15:10
:: Galaxy J5

Post od ixtis »

E o ovome sam ja svojevremeno pričao, al me napraviše na ludog!! :blinky: :smutny: . Potpuno se slažem s tobom prijatelju. To je i bio jedan od bitnih razloga (pored loše odrađene maskice), što sam odustao od kupovine ovog telefona!

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Ko hoce Nokia Smartphone perfektne i kvalitetne izrade,nek razmisli o E seriji malo :wink: (pod uslovom da vam ne smeta losija kamera ili da nema uopste kameru)
Sto se kvaliteta izrade tice,ja nisam jos imao bolji telefon od Nokie E50!! Poigrajte se malo ako imate prilike,apsolutno nista ne skripi i ne klima,fon je "utegnut" ko pracka! :D :)

ixtis
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 15:10
:: Galaxy J5

Post od ixtis »

Green napisao: ... Poigrajte se malo ako imate prilike,apsolutno nista ne skripi i ne klima,fon je "utegnut" ko pracka! :D :)
I meni se sviđa ovo telefonče (prvenstveno zbog dimenzija), ali sam malo sumnjičav oko džojstika. Ajde, ako ti nije teško, opiši ga malo! Kako se ponaša u radu? Da li zamara (žulja) palac posle određenog vremena? Kakav mu je hod, i kako se pokazao po pitanju igrica (gde se baš žešće maltretira)? Pozdrav.

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Sto se dzojstika tice,nemam zamerki,ni najmanjih (mislim na hod,tvrdocu i ostalo) :uhuh:
Kako se ponasa pri malo zescem maltretiranju (pri igranju igrica) nisam proverio jer ne igram igrice na telefonima (PS2 odradi posao mnogo bolje),ali ipak posle bas dosta njakanja zna da zaboli prst malo,mislim da je to boljka svih telefona sa dzojstikom.Isto je bilo i sa recimo K750i koji sam pre imao,mada K750i ima dosta meksi hod.

Odgovori