Naslednik N70
Naslednik N70
Hteo bi da promenim moju N70,zanima me koji bi telefon bio njen naslednik(bitno je da je symbian i da je bolji od N70)
Ako postoji slicna tema izvinjavam se - slobodno obrisite
Hvala
Ako postoji slicna tema izvinjavam se - slobodno obrisite
Hvala
Imas n70 i hocesh bolje.
N80 i jeste i nije bolje, ali kada mu se pogleda cena moze se reci da je cak i gore!
N93 - cigla na kvadrat, ja ne mogu da preporucujem takve telefone.
N73 - pravi izbor, jako dobar telefon na papiru a i u praksi (mnogi ga hvale) samo sto se vecina zali na kvalitet izrade (tj. nije ni dobro izashao telefon pola sveta vec ga ima i od te polovine vishe od pola se 'vataju za glavu jer im je pao iz ruke i jure nove maske, nove display-eve itd...)
Sacekaj da ti kazu ljudi koji imaju n73, da li uzeti ili ne!
POz
N80 i jeste i nije bolje, ali kada mu se pogleda cena moze se reci da je cak i gore!
N93 - cigla na kvadrat, ja ne mogu da preporucujem takve telefone.
N73 - pravi izbor, jako dobar telefon na papiru a i u praksi (mnogi ga hvale) samo sto se vecina zali na kvalitet izrade (tj. nije ni dobro izashao telefon pola sveta vec ga ima i od te polovine vishe od pola se 'vataju za glavu jer im je pao iz ruke i jure nove maske, nove display-eve itd...)
Sacekaj da ti kazu ljudi koji imaju n73, da li uzeti ili ne!
POz

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
da....
koja šteta.... Taman sam bio skupio lovu da uzmem taj Dugoočekivani N73... kad sam pročitao kritike na forumu....
Jako sam se razočarao.... Ali, mora se priznati da je dizajn dobar!
Prosto ne mogu da verujem da je Nokia sebi dozvolila da za 300-400EUR napravi tako loše odrađen telefon
I čuuuvaću ga.... i maziti.... i paaziti.... i

Jako sam se razočarao.... Ali, mora se priznati da je dizajn dobar!

Prosto ne mogu da verujem da je Nokia sebi dozvolila da za 300-400EUR napravi tako loše odrađen telefon

I čuuuvaću ga.... i maziti.... i paaziti.... i

- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
Nije isplativo da menjas N-70 i doplacujes za neznatne promene.Ako zelis isti telefon a dosadio ti izgled telefona i zelis noviji i lepsi imas N-72 a ako zelis nesto vise tu je N-73,dosta bolji telefon ali skuplji.Koliko vredi reci ce oni koji ga imaju (nisam imao to zadovoljstvo pa ti nemogu nista vise reci).
LG G2 Black,16GB
- nick6
- Mobil fan
- Pridružio se: Čet, 12. Okt 2006. 21:20
- :: Cubot Note S
- :: Lumia 640
Da ne idem mnogo u detalje, reci cu sledece
: Po meni je konstrukcija telefona vrlo bitna, jer telefon kojima visoku cenu mora imati i kvalitetnu izradu. Telefon koji ima problem da mu tastatura grebe i ostecuje glavni ekran (N71) ili mu se rasklima poklopac kamere posle par nedelja upotrebe, a da pritom krcka i skripi pri koriscenju, i jos ima malu, neudobnu tastaturu (N73), po meni ne zasluzuje visoku cenu
, ma koliko imao drugih sjajnih karakteristika (npr. kamera).

@nick6: a n91 se ne grebe, a ? De procitaj review sa ovog sajta, mislim da bash tamo pishe kako se odmah vide ogrebotine na njemu.
@milos m.: ja mislim da je najbolje da zadrzish n70
ili ako ti se svidja 5500 sport, on je isto fin telefon.
@milos m.: ja mislim da je najbolje da zadrzish n70

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
- christofer
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 18:19
n73....bas i nije tako sjajne izrade...u to sam se uverio kad sam video drugov telefon star nedelju dana kome je ispalo srednje dugme za navigaciju. tel. mu nije ispao ili tako nesto, vec je samo jedan dan izvadio iz dzepa i video da tastera nema
..........u to vreme je tel bio 450 e....a za te pare je ocekivao malo bolji kvalitet 

screw u guys I'm going home
Ko hoce Nokia Smartphone perfektne i kvalitetne izrade,nek razmisli o E seriji malo
(pod uslovom da vam ne smeta losija kamera ili da nema uopste kameru)
Sto se kvaliteta izrade tice,ja nisam jos imao bolji telefon od Nokie E50!! Poigrajte se malo ako imate prilike,apsolutno nista ne skripi i ne klima,fon je "utegnut" ko pracka!

Sto se kvaliteta izrade tice,ja nisam jos imao bolji telefon od Nokie E50!! Poigrajte se malo ako imate prilike,apsolutno nista ne skripi i ne klima,fon je "utegnut" ko pracka!

- ixtis
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 15:10
- :: Galaxy J5
I meni se sviđa ovo telefonče (prvenstveno zbog dimenzija), ali sam malo sumnjičav oko džojstika. Ajde, ako ti nije teško, opiši ga malo! Kako se ponaša u radu? Da li zamara (žulja) palac posle određenog vremena? Kakav mu je hod, i kako se pokazao po pitanju igrica (gde se baš žešće maltretira)? Pozdrav.Green napisao: ... Poigrajte se malo ako imate prilike,apsolutno nista ne skripi i ne klima,fon je "utegnut" ko pracka!![]()
Sto se dzojstika tice,nemam zamerki,ni najmanjih (mislim na hod,tvrdocu i ostalo)
Kako se ponasa pri malo zescem maltretiranju (pri igranju igrica) nisam proverio jer ne igram igrice na telefonima (PS2 odradi posao mnogo bolje),ali ipak posle bas dosta njakanja zna da zaboli prst malo,mislim da je to boljka svih telefona sa dzojstikom.Isto je bilo i sa recimo K750i koji sam pre imao,mada K750i ima dosta meksi hod.

Kako se ponasa pri malo zescem maltretiranju (pri igranju igrica) nisam proverio jer ne igram igrice na telefonima (PS2 odradi posao mnogo bolje),ali ipak posle bas dosta njakanja zna da zaboli prst malo,mislim da je to boljka svih telefona sa dzojstikom.Isto je bilo i sa recimo K750i koji sam pre imao,mada K750i ima dosta meksi hod.