rokr e2 ili w810?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
limanac
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 18:06

rokr e2 ili w810?

Post od limanac »

Razmisljam se izmedju ova dva fona. Vazno mi je da je dobar zvuk i na spoljnim zvucnicima i na sluskama... Pa please, pomozite!

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Koliko ja znam ovde nema nikog ko ima ili ga je probao e2 tako da ovde nesto vise neces cuti,a sto se tice w810i samo pohvale :wink:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Zvuk na e2 skoro identičan kao na E1000 što znači sasvim OK!
Pogledaj test e2 ima poredjenje sa W810i možda ti pomogne
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-test ... la/ROKR-E2
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

gameforce, koliko sam ja video na testu na mobile-review.com e2 je samo tako potukao i w810 i w900...tako da ne bih rekao da je zvuk sasvim ok nego da je sasvim fenomenalan! :D

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

mixxx, Da sam to ja rekao optužili bi me za pristrasnost :wink:
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@limanac: Ako hocesh super zvuk i na sluskama i preko zvucnika onda ti je najbolji izbor SE W550. Sada ne znam koliko ce da ti se svidi taj telefon i to sto ima samo 256mb interne memorije, ali telefon peva ko lud. Ako si bash alergican na tu narandzastu boju znaj da sa njim dobijesh i rezervnu masku (belu ili plavu, u zavisnosti da li uzmesh w550 ili w600).
To ti treba da vidish da li ti odgovara telefon, ako ne onda za muziku ti je bolji rokr e2 (nisam ga cuo, ali verujem da radi 'poso), ne znam kakvi su zvucnici kod njega, ali kod w810 zvucnik je solidan (nije losh, dobar je, ali nije ni ekstra kao kod npr. w550 :D ), a preko sluski se cuje perfektno (sto se tice zvuka preko sluski mogu da ti garantujem da cesh biti odusevljen).

Uglavnom, sta god da uzmesh necesh se prevariti, za muziku su dobri i jedan i drugi.

Pozz 8)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Odgovori