Nokia 6288 ili SE W710i?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
onixica
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 06. Feb 2007. 11:53

Nokia 6288 ili SE W710i?

Post od onixica »

U pomoc!!! :D mada je u izboru bila i Nokia 7373 al sam je eliminisala, al izmedju ova dva stvarno ne mogu da se odlucim... :smutny: :D

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

onixica, ako mozes da se pomiris sa klimavim slajdom svakako 6288,mislim da je u vise kategorija bolji od w710!
D500&E71

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Mislim da je W710 bolji izbor,iako se meni nekako vise svidja Nokia (po izgledu).Kod W710 dobijes sve potrebno za dobar zvuk,ima i onih dodataka za kacenje na ruku ili neki pojas dok dzogiras ili vec sta...Nekako mi je cool zbog tog sportskog izgleda.
Mozes i da vidis Z710 koji nema Walkman player,ali je isti po dizajnu... :)

onixica
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od onixica »

Videla sam... Iako je crn, meni je lepsi Walkman... Ne znam sto :D A meni je nokia isto lepsa, mada ne znam zgbog tog slajda na nokia-ma, mozda nije bas otporan na udarce :P :D Stvarno nisam pametna, mrzim kad se dvoumim...

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Meni je malo lepsi taj Z710,bas zato sto je crn i deluje nekako sofisticiranije,ali najbolje otidji u radnju i oseti telefone kako leze u ruci,pa odluci :wink:
Tesko je kad se covek dvoumi ili troumi,ali tim je zadovoljstvo vece :wink: :)

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 05. Maj 2006. 22:18
Kontakt:

Post od Jones »

Sto se tice Z i W 710 ako neces slusati muziku i koristiti mobilni za multimediju,znaci samo kao fon i to....onda uzmi Z 710...on ima siromasniji paket i software je iskljucen od Walkman plejra i onih stvari za sport...ja mislim da nema ni karticu(a veruj mi nije bas jeftina jel su opet u pitanju M2)...Mada ja licno begam od preklopa i slajdera jer kad vidim kako se kvari drustvu flat kabl :shock: :shock:
Znaci W ako mislis da nesto radis sa njim osim pricanja....Z ako hoces da ustedis koji evric
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona

onixica
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od onixica »

Znaci onda W... :D :wink: Samo ovu nokiu nisam videla uzivo, videla sam na slikama, i OK je, sad ne znam ni nikoga da je imao, pa bas ne znam iskustva... Mada svi moji navijaju za Sony Ericsson... Al... Opet se dvoumim. :P :)

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Ma koja Nokia,uzmi taj W710 i neces se pokajati,ekstra telefon,sa fantasticnim zvukom (Walkman) i ekstra slusalicama koje dobijes uz njega,512Mb,dizajn....... 8)
Go for it! :wink:

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

w710 (ako baš nisi Nokia fantom) & zbog STVARNO odlične reprodukcije zvuka, tj.muzike, a i zbog džabe 3,5mm adaptera... Pogledaj specifikacije, o izgledu sam(a) odluči
:wink:
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

onixica
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od onixica »

Spacifikaciju sam za oba gledala milion i po puta :D i ono sto je meni bitno im je slicno... Odlucicu u radnji, al najverovatnije uzimam SE...

Odgovori