Mislim da je W710 bolji izbor,iako se meni nekako vise svidja Nokia (po izgledu).Kod W710 dobijes sve potrebno za dobar zvuk,ima i onih dodataka za kacenje na ruku ili neki pojas dok dzogiras ili vec sta...Nekako mi je cool zbog tog sportskog izgleda.
Mozes i da vidis Z710 koji nema Walkman player,ali je isti po dizajnu...
Videla sam... Iako je crn, meni je lepsi Walkman... Ne znam sto A meni je nokia isto lepsa, mada ne znam zgbog tog slajda na nokia-ma, mozda nije bas otporan na udarce Stvarno nisam pametna, mrzim kad se dvoumim...
Meni je malo lepsi taj Z710,bas zato sto je crn i deluje nekako sofisticiranije,ali najbolje otidji u radnju i oseti telefone kako leze u ruci,pa odluci
Tesko je kad se covek dvoumi ili troumi,ali tim je zadovoljstvo vece
Sto se tice Z i W 710 ako neces slusati muziku i koristiti mobilni za multimediju,znaci samo kao fon i to....onda uzmi Z 710...on ima siromasniji paket i software je iskljucen od Walkman plejra i onih stvari za sport...ja mislim da nema ni karticu(a veruj mi nije bas jeftina jel su opet u pitanju M2)...Mada ja licno begam od preklopa i slajdera jer kad vidim kako se kvari drustvu flat kabl
Znaci W ako mislis da nesto radis sa njim osim pricanja....Z ako hoces da ustedis koji evric
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona
Znaci onda W... Samo ovu nokiu nisam videla uzivo, videla sam na slikama, i OK je, sad ne znam ni nikoga da je imao, pa bas ne znam iskustva... Mada svi moji navijaju za Sony Ericsson... Al... Opet se dvoumim.
Ma koja Nokia,uzmi taj W710 i neces se pokajati,ekstra telefon,sa fantasticnim zvukom (Walkman) i ekstra slusalicama koje dobijes uz njega,512Mb,dizajn.......
Go for it!
w710 (ako baš nisi Nokia fantom) & zbog STVARNO odlične reprodukcije zvuka, tj.muzike, a i zbog džabe 3,5mm adaptera... Pogledaj specifikacije, o izgledu sam(a) odluči
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.