Predlog za zenski telefon!

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
ChillOut
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 21. Avg 2005. 16:48

Predlog za zenski telefon!

Post od ChillOut »

Ajde predlog za neki zenski telefoncic da iznenadim devojcicu ;) nadam se da i devojcice posecuju ovakve forume ;)

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Do cifre ?
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Re: Predlog!!!

Post od fain2daniel »

ChillOut napisao:nadam se da i devojcice posecuju ovakve forume ;)
malo redje na zalost ;) inace iz SE radionice preporuka za W850 white edition(dosta se mojih drugarica loze na isti) od nokije 7373 koji je dosta kompletan i samsung mozda Z230 ili E570...limit je bio do nekih 270E
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

ChillOut, pa imas i nokiu 7360 (oko 120e),7370 (200e),7390(330e),se w710-ljubicasti(220e),samsung e530(oko 170e)moto v3 pink(125e).
ps:koa sto vidis nabrojali smo ti ovde 10-tak modela iz vise cenovnoh rangova,a tvoje je da kazes do koje cifre si mislila i sta zelis od telefona (osim naravno da je zenski),a ostalo prepusti nama!
Pozz
D500&E71

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ma kupis joj Vertu Signature od 18-karatnog zlata sa dijamantima :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Odlican telefon za show-off na svakom mestu. Mana mu je sto je tezak oko 200 grama :D, pa ce da joj se iskilavi rucica :lol: :lol: :lol:
Aj sad malo salu na stranu sto se zena tiche telefon mora da bude:
a)mali
b)lep
c)sladak
d)da ima ekran u boji
e)kamericu
f)boje po mogucnosti roze ili neka slicna bljuvotina itd.
Gledaj prvo da je pod a b i c, potom d e i f.
Sto manje funkcija, njima bolje jer im je komplikovano sve to da prate i ne interesuje ih. Ovo vazi za nekih 90% pripadnica lepseg pola, a sto se tiche onih 10% njima svaka cast jer znaju sta su prave vrednosti. Znachi vishe cenim tih 10% nego ovih 90%, da ne bude neke zabune.
I naravno, posto ipak ti najbolje znas svoju devojku, znas i na sta se lozhi, i sta i kakav fon bi najvise volela.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

ChillOut
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 21. Avg 2005. 16:48

Post od ChillOut »

Ma nesto do 250e> Hvala vam za predloge bas cu se iscimam pa cu malo pregledam kakve su opcije jer ne trazim bas nesto preterano fensi.

Truman
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 25. Okt 2006. 20:09

Post od Truman »

Odusevice se ako joj kupis P7200, bez obzira sto je crn. :D Svi padaju na taj fon, makar po dizajnu. Sad je 140-145e.

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Moj glas ide za SE Z610,telefon kao napravljen za devojke! :wink:
Ima ga u crnoj,plavoj i roze boji,znaci dizajn je EXTRA a i po funkcijama je solidan,bas onoliko koliko treba prosecnoj devojci,pogledaj ga uzivo i videces o cemu pricam,inace kosta oko 200e tako da mozes malo da i ustedis! :wink:

MaNdY
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 18:38

Post od MaNdY »

ChillOut, ili SE Z610 ili nokia 7373 :D .. mnoge ribice se loze na njih (posebno na ovaj drugi :oops: ).

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

ubedljivo "najzenskiji" telefon je 7373...ako ne padne na njega onda stvarno... :dry: :dry: :dry: pozz 8)

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Ma definitivno nokia 7373,pola mojih drugarica je prosto ludo za tim phonom,ima sve sto je devojkama potrebno i za njih ekstra dizajn a njima je to jaaako vazno. :wink:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Ema
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 08. Feb 2007. 18:46

Post od Ema »

ChillOut,pogledaj i nokia 6131,i jos neke lg-modele,ovi na preklop,npr 8180, ne izgledaju preterano fensi,a vrlo su lepi. Mozda motorola v3i/v3x ?
Ipak ti probaj da saznas sta bi joj se dopalo pre kupovine...meni licno najlepsi dizajn imaju nokia 3250,e70 i n90/93,ali ukusi su razliciti :)

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

ne bih preporucio LG jer ako joj ispadne nece ga skrpiti ni najbolji casovnicar...(bez uvrede ali devojkama telefoni stalno prave zabice, sto po ulici sto po sobi)...Nserija je za zenski ukus previse glomazna a 6131 je sr__e...sva klimava i odvratan zvuk...uzmi ti lepo 7373 i opusti se...pozz 8)

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

luca napisao: a 6131 je sr__e...sva klimava i odvratan zvuk...

???????????? Izvin'te, šta? :uhuh: :P
Glasam za n5300, izgleda cool ženski ali ne i klasik (ljakse) ženski + ima što šta i da ponudi...
pozdrav
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Uz duzno postovanje ali 5300 je po meni vise muski telefon. A i ima odvratnu kombinaciju boja. Da je crno beli, odmah bih uzeo jedan :D :D :D :lol: :lol: :lol:
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

V3 pink je skroz zenski telefon a i nije nesto skup... :roll:
and justice for all...

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Dream Weaver, V3pink jeste skroz ženski ali je i (o)loš :) miodrage, što muški? Ako je ženska "advanced" (ne mislim "symbian advanced") korisnik, 5300 je baš je cool. A za boje, sve moš'se farba :lol:
pozdrav :wink:
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Oljica
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 17:11

Post od Oljica »

Mislim da je tu najbolji izbor sony ericsson w710, bar je meni bio, i prezadovoljna sam! 8)

snebivljiva azdaja
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 13. Dec 2006. 09:48
:: iPhone 14 Pro

Post od snebivljiva azdaja »

Ti najbolje poznajes svoju devojku i znas sta ona trazi od telefona. Za prosecnog korisnika moji predlozi su 7373 (lepe specifikacije, ali je boja :shock: ), Z610 i W710. A sto se boja tice, imaj na umu da ne vole sve devojke drecavo roze, mada ima i onih kojima je bitno da je fon fensi, a funkcije i mogucnosti su u drugom planu. Mada su mi drazi primeri poput moje spremacice koja je sinoc kupila N80. :D

Oljica
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 17:11

Post od Oljica »

Uopste nema nekih pravila, a vezano za prosecnost/zahtevnost ili neprosecnost korisnika, tipa, prosecan ce uzeti recimo telefone koje je navela Snebivljiva azdaja, a nadprosecan mora Symbian... :uhuh:
Ja sam pre w710 imala Symbian 8.0 i 9.1 telefone, pa sam se ipak odlucila za ovaj, cisto promene radi, i mogu reci da je u nekim stvarima neuporedivo bolji od gorepomenutih aparata.
Tome u prilog govori i cinjenica da vecina najboljih poznavalaca mobilnih telefona ovde, upravo ima ili je imalo SEw810,a ima i razloga zasto :D
Zavisi od trenutnih afiniteta,a danas ima i poprilican broj Java aplikacija koje mogu da nadomeste veliki broj zelja vlasnika...
Dakle, uzeti u obzir trenutne zelje tvoje devojke. 8)
Takodje, sve zavisi i od neke dinamike u menjanju aparata, neko ih menja na 3 meseca, neko na 6, a neko na 2 godine :)

Odgovori