Predlog za zenski telefon!
Predlog za zenski telefon!
Ajde predlog za neki zenski telefoncic da iznenadim devojcicu
nadam se da i devojcice posecuju ovakve forume 
- fain2daniel
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
Re: Predlog!!!
malo redje na zalostChillOut napisao:nadam se da i devojcice posecuju ovakve forume
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
- loki13
- Expert

- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
ChillOut, pa imas i nokiu 7360 (oko 120e),7370 (200e),7390(330e),se w710-ljubicasti(220e),samsung e530(oko 170e)moto v3 pink(125e).
ps:koa sto vidis nabrojali smo ti ovde 10-tak modela iz vise cenovnoh rangova,a tvoje je da kazes do koje cifre si mislila i sta zelis od telefona (osim naravno da je zenski),a ostalo prepusti nama!
Pozz
ps:koa sto vidis nabrojali smo ti ovde 10-tak modela iz vise cenovnoh rangova,a tvoje je da kazes do koje cifre si mislila i sta zelis od telefona (osim naravno da je zenski),a ostalo prepusti nama!
Pozz
D500&E71
- miodrage
- WP_guru

- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ma kupis joj Vertu Signature od 18-karatnog zlata sa dijamantima
Odlican telefon za show-off na svakom mestu. Mana mu je sto je tezak oko 200 grama
, pa ce da joj se iskilavi rucica
Aj sad malo salu na stranu sto se zena tiche telefon mora da bude:
a)mali
b)lep
c)sladak
d)da ima ekran u boji
e)kamericu
f)boje po mogucnosti roze ili neka slicna bljuvotina itd.
Gledaj prvo da je pod a b i c, potom d e i f.
Sto manje funkcija, njima bolje jer im je komplikovano sve to da prate i ne interesuje ih. Ovo vazi za nekih 90% pripadnica lepseg pola, a sto se tiche onih 10% njima svaka cast jer znaju sta su prave vrednosti. Znachi vishe cenim tih 10% nego ovih 90%, da ne bude neke zabune.
I naravno, posto ipak ti najbolje znas svoju devojku, znas i na sta se lozhi, i sta i kakav fon bi najvise volela.
Odlican telefon za show-off na svakom mestu. Mana mu je sto je tezak oko 200 grama
Aj sad malo salu na stranu sto se zena tiche telefon mora da bude:
a)mali
b)lep
c)sladak
d)da ima ekran u boji
e)kamericu
f)boje po mogucnosti roze ili neka slicna bljuvotina itd.
Gledaj prvo da je pod a b i c, potom d e i f.
Sto manje funkcija, njima bolje jer im je komplikovano sve to da prate i ne interesuje ih. Ovo vazi za nekih 90% pripadnica lepseg pola, a sto se tiche onih 10% njima svaka cast jer znaju sta su prave vrednosti. Znachi vishe cenim tih 10% nego ovih 90%, da ne bude neke zabune.
I naravno, posto ipak ti najbolje znas svoju devojku, znas i na sta se lozhi, i sta i kakav fon bi najvise volela.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- McLaren F1
- Ex-Moderator

- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
- Wicker Man
- Expert

- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
- Dream Weaver
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- snebivljiva azdaja
- Entuzijasta

- Pridružio se: Sre, 13. Dec 2006. 09:48
- :: iPhone 14 Pro
Ti najbolje poznajes svoju devojku i znas sta ona trazi od telefona. Za prosecnog korisnika moji predlozi su 7373 (lepe specifikacije, ali je boja
), Z610 i W710. A sto se boja tice, imaj na umu da ne vole sve devojke drecavo roze, mada ima i onih kojima je bitno da je fon fensi, a funkcije i mogucnosti su u drugom planu. Mada su mi drazi primeri poput moje spremacice koja je sinoc kupila N80. 
Uopste nema nekih pravila, a vezano za prosecnost/zahtevnost ili neprosecnost korisnika, tipa, prosecan ce uzeti recimo telefone koje je navela Snebivljiva azdaja, a nadprosecan mora Symbian...
Ja sam pre w710 imala Symbian 8.0 i 9.1 telefone, pa sam se ipak odlucila za ovaj, cisto promene radi, i mogu reci da je u nekim stvarima neuporedivo bolji od gorepomenutih aparata.
Tome u prilog govori i cinjenica da vecina najboljih poznavalaca mobilnih telefona ovde, upravo ima ili je imalo SEw810,a ima i razloga zasto
Zavisi od trenutnih afiniteta,a danas ima i poprilican broj Java aplikacija koje mogu da nadomeste veliki broj zelja vlasnika...
Dakle, uzeti u obzir trenutne zelje tvoje devojke.
Takodje, sve zavisi i od neke dinamike u menjanju aparata, neko ih menja na 3 meseca, neko na 6, a neko na 2 godine
Ja sam pre w710 imala Symbian 8.0 i 9.1 telefone, pa sam se ipak odlucila za ovaj, cisto promene radi, i mogu reci da je u nekim stvarima neuporedivo bolji od gorepomenutih aparata.
Tome u prilog govori i cinjenica da vecina najboljih poznavalaca mobilnih telefona ovde, upravo ima ili je imalo SEw810,a ima i razloga zasto
Zavisi od trenutnih afiniteta,a danas ima i poprilican broj Java aplikacija koje mogu da nadomeste veliki broj zelja vlasnika...
Dakle, uzeti u obzir trenutne zelje tvoje devojke.
Takodje, sve zavisi i od neke dinamike u menjanju aparata, neko ih menja na 3 meseca, neko na 6, a neko na 2 godine