W850 ili w900
W850 ili w900
Dvoumim se izmedju ova 2 telefona. w850 je bas lep, ima dovoljno memorije, super je zvuk nije mnogo skup... ali w900 ima bolji ekran jos vise mesta itd... Meni ne smeta velicina posto sad imam 6260 i tu nema problema. samo me zanima cena w900 jer pise da nema u prodaji a polovni su tipa 270 i 350 e. da li neko zna cenu novog i gde ima da se kupi???
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Yogisha, pa racunaj da je nov oko 350-370e,ali to je precenjeno ipak je w950 oko 330e nov,ali veruj mi vredi svaku paru i za razliku od w850 ima autofokus i zasad najbolje video snimanje na SE telefonima! Jedini minus mu je lose odradjen fm radio,tj on je slusalicama (pa i same sluske dodju dzombaste)!
Sa druge strane noviji w850 takodje je dobar telefon,slajder je i da se ja pitam pre bih uzeo njega,ipak kompaktnijih dimenzija je,a i lakse ga je prodati!
Sa druge strane noviji w850 takodje je dobar telefon,slajder je i da se ja pitam pre bih uzeo njega,ipak kompaktnijih dimenzija je,a i lakse ga je prodati!
D500&E71
Kao nekada vlasnik w900 preporuku dajem za njega!!!Video zapis ma samo zbog toga(pocinjem da zabrinjavam sam sebe lud sam za video zapisom
) a pored toga ima i jako dobru reprodukciju mpeg4 th moze da podrzi veliki bitrate i FPS najbitnije...I nek mi ne zamere ali mi je lepsi od w850... 

Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona