Lg Optimus P500,SE Xperia x8 ili Htc Wildfire
-
- Novajlija
- Pridružio se: Ned, 06. Mar 2011. 12:57
@Mezzano To su dobre vesti
Vidim da je ovaj MNP prodrmao sve operatare ali najvise MTS. Mene konkretno interesuje tarifni paket Mix net m koji realno nudi najvise od svih operatera, Telenor za gotovo iste pare nudi 150 minuta manje a posto uglavnom koristim net ovaj Mix net m mi najvise i odgovara. Medjutim kao sto sam rekao jedino me malo zeza ta prica o nekorektnosti MTS-a i tim nekim sitnim zavlacenjima, ne bih voleo da dozivim neko neprijatno iznenadjenje.

- Ensiferum
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
- :: Xiaomi Mi 9T 6/128
- :: Nokia 8 4/64
Supermen25, I ja se mogu sloziti sa bestboy-em, ja sam korisnik 9 godina i nijedan problem nisam imao sa mt:s-om! Tacno sam znao otprilike koliko trosim i nije bilo iznenadjenja!
E, sad, provera stanja je bila losa, sad je umnogome bolja, od VIP-ove je sigurno!

E, da, moja preporuka je HTC!
Odlutasmo od teme! 

E, da, moja preporuka je HTC!

"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami
-
- Novajlija
ˇ@Ensiferum Dobro je cuti informacije iz prve ruke
Ja sam inace planirao da uzmem tel. na ugovor i uglavnom posto je ova tema stara nekoliko meseci a da je sada izasao wildfire s glavna dilema ostaje MTS i Lg Optimus P500 ili Telenor i Wildfire S. Za Wildfire S dajem 10 000 vise i imam manje minuta i poruka u odnosu na P 500, tako da sam sve blizi odluci da uzmem P 500.

-
- Novajlija
- mironiko
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 06. Jun 2011. 12:21
- :: ASUS ZenFone 2 Laser
Imam ga desetak dana, i problema nema. Ne znam kad je moj model proizveden (niti znam kako to da vidim - mozda neko zna?) ali modeli pocev od februara su reseni sto se toga tice. Inace, video sam jedan model sa tim problemom prisutnim, i mogu ti reci - nije nesto bitno, jer se vidi samo na jakom Suncu. Naravno, raspitao sam se i oko otklanjanja toga, i rekose mi u servisu da se sredjuje za 2h. Za cenu nisam pitao, kreten... 

ASUS ZenFone 2 Laser
-
- Novajlija
- mironiko
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 06. Jun 2011. 12:21
- :: ASUS ZenFone 2 Laser
Uzeo sam ga preko mt:s-a, a nisam siguran da li to potpada pod garanciju. Kada sam se raspitivao, nisam bio u zvanicnom servisu nego u nekom randomu... U NS inace ima 3 ovlascena LG servisa navodno. Svakako, moja politika prilikom odlaska u servis je: Milka od 300g i kola od 2 litre i fina molba da mi to brzo pogledaju jer mi je svakodnevno potrebno, bla bla... Redovno pali! 

ASUS ZenFone 2 Laser