iKe, baterija je jedan od glavnih razloga zašto nisam uzeo gnexus kao ti, sa te strane S3 nisam uspeo da ispraznim za dan, dođem kući uveče sa 40% a istim tempom korišćenja S2 bih punio 14-15.00h.
Kući imam pc, netbook 10" i šta još da radim sa tabletom kada i na netbook često ne koristim pored telefona, al mami Nexus 7 i mene
gargamel4, jeste stabilan kao što sam već prokomentarisao na forumu, više dana bi radio bez restarta od androida, verovatno bi i android tako radio da je dosadan i siromašan jbg, što se tiče ekrana grešiš, sve više aplovaca prelazi na S3 i sa oduševljenjem komentariše telefon i po iForuman npr:
Dakle izdao sam vas uzeo sam s3 plastikanera kako sam ga i sam zvao... mogu reci da sam odusevljen ekranom brzinom neverovatnom grafika sabija
Baterija bolja nego na 4s.... kako ?ne znam
Mozda ce ludo zvucati ali meni je super amoled fenomenalan da navedem imao sam 4S
Naime odusevljen sam smart stay.... ako neko nezna sta ja to ... to je da ne verujete dokle god gledate u telefon on nece gasiti ekran i cim zaspite ili ostavite fon negde on ce se ugasiti... kako to radi pojma nemam ... ali je pre.ebano
ili
Druze ja kada sam dosao u telenor uzeo s3 i i4s kada sam otvorio cut the rope hd
Skenjao se kako sve lepse izgleda na s3....
Android je pre bio njesra, mnoooogo mnogooo su ga poboljsali tojest doveli do savrsenstva...
Imam 3 minusa
Prvi minus nazad ova plastika nije ni za q.ac!
Drugi minus je problem u mojoj ruci suvise je mala i ne mogu da upravljam njime jednom rukom i to me jaaaaako nervira
Treci minus nema na ledjima jabuku i tesko mi je da se odviknem..... nazalost
Ali se ne bi vratio na 4s posle ovog nema teorije jedino sto me moze naterati je i5 ali trenutno mogu samo mastati o i5!
ili
Ovde sam pokreno pitanje o kvalitetu zvuka u slušalici, tvrdim da je na S3 nekoliko klasa iznad 4s i evo apple faboja šta kaže:
Glasnije je na s3 upravo testirao... bukvalno mozes ispred sebe drzati telefon i cuti jasno sta sagovornik prica ... cuje se slusalica strasno... dok na 4s nije tako
ili
Meni se svidja veliki ekran ali je nemoguce upravljati njime jednom rukom...
A i sada kada uzmem iphone 4s u ruke nekako mi je cudan iphone nisam ga video (koristio)nedelju dana vec mi je cudan
Hoćeš link, mada predpostavljaš da je sa isrbija