Što jednostavniji telefon

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
max_power
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 02. Nov 2005. 15:20

Post od max_power »

NIKOLA VAPA/CA napisao:Starije osobe koriste telefon samo da se jave,ne pisu poruke,ne gledaju slike na ekranu a ne slusaju ni muziku pa treba uzeti sto jednostavniji telefon sa dobrom baterijom(nokia 3310,3410,3510,1100,simens me-45,s-45,deda nece ici kroz meni).Mozda nije losa ideja preklop koji otvaranjem automatski prima poziv(moj drug je dedi kupio takav telefon)
Brate Nikola nista novo nisi rekao, a i iskreno mislim da je deda vec dobio telefon, tema je aktuelna ali supporter ako ceka da neki tel. bude izglasan nece biti dobro. 3310-3330 imaju jako lose baterije, odnosno prazne ih jako brzo tako da ih ne preporucujem :uhuh:

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Da dedi recimo kupujes nov telefon predlozio bih onda Vodafone(Sagem) Simply koji je po nekim ocenama najjednostavniji na trzistu trenutno.Mislim da ga jos nema u SCG...?U Australiji kosta 240 AUD (oko 150 EUR).

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Predlozili smo mu vec i mislim da nema potrebe vishe,mislim da je vec shvatio i da ima na umu shta ce da pazari tako da ... :roll: :wink:

dr4qla
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 06. Jan 2006. 02:48

Post od dr4qla »

ma namudi mu neki w800 il tako neshto da ima deka westi da chuje, uslika neq baq... itd... :lol: :lol: :lol:

Narawno shalim se... 8)

Ipak te nokije nisu loshe... 3310,3410,3510 tako neshto....

zop

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

3310 ili 3410. (skoro isti su telefoni samo sto 3410 ima vise dugmica). Bolje uzmi 3410 jer ima onu ZELENU i CRVENU slusalicu pa mozesh lako da mu objasnish kako da zove i da prekine poziv.

POz
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Ljudi,3 nedelje od kako je prestao da se javlja,dosad je deda izasao iz bolnice i ako nije kupio dosad sad mu vise i netreba!Ne vredi pricati ovim novima,nikako da pocnu da gledaju na vreme i postove koji su napisani pre njihovih!
Pozdrav 8)

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Da, strasno... :roll: :disgust: Jedino mozda da im se stavi font datuma nekih 72 da bude... :dry:

Zaključana tema