Brate Nikola nista novo nisi rekao, a i iskreno mislim da je deda vec dobio telefon, tema je aktuelna ali supporter ako ceka da neki tel. bude izglasan nece biti dobro. 3310-3330 imaju jako lose baterije, odnosno prazne ih jako brzo tako da ih ne preporucujemNIKOLA VAPA/CA napisao:Starije osobe koriste telefon samo da se jave,ne pisu poruke,ne gledaju slike na ekranu a ne slusaju ni muziku pa treba uzeti sto jednostavniji telefon sa dobrom baterijom(nokia 3310,3410,3510,1100,simens me-45,s-45,deda nece ici kroz meni).Mozda nije losa ideja preklop koji otvaranjem automatski prima poziv(moj drug je dedi kupio takav telefon)
Što jednostavniji telefon
3310 ili 3410. (skoro isti su telefoni samo sto 3410 ima vise dugmica). Bolje uzmi 3410 jer ima onu ZELENU i CRVENU slusalicu pa mozesh lako da mu objasnish kako da zove i da prekine poziv.
POz
POz
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
- Lomnica_city
- Expert

- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82