n80 vs. n73
- ninkovic_n
- Neredovni učesnik

- Pridružio se: Pon, 08. Jan 2007. 17:39
- ninkovic_n
- Neredovni učesnik

- ninkovic_n
- Neredovni učesnik

Nije koristila u Srbiji jer nije bas rasprostranjen kao u nekim Evropskim zemljama ... Meni licno bi mnogo znacio WiFi,ali nisu svi kao ja pa su ti kojima ne treba WiFi zamenili za po funkcijama isti telefon N73 ... A i ja bi uzeo pre N73,ko zna mozda ga uzmem za rodjendan ...
Nokia 8800 Black Edition
Moje je misljenje da n73 ima neke sminkerske prednosti, tj. mislim da je prikladniji za nekog mladjeg npr nekog srednjoskolca kom je bitno da ima za nijansu bolji zvuk (nazovi stereo) i kameru ako npr. stalno skljoca tj. slika i pusta mp3 itd, te sto ima veci ekran pa time mozda vise privlaci paznju u drustvu
a za nekog ozbiljnijeg/starijeg mislim da je bolji n80 jer ima ogromnu prednost a to je wifi, ima ekran velike rezolucije, znacajno manje zrachenje, slajder je i deluje nekako ozbiljnije/poslovnije...
a za nekog ozbiljnijeg/starijeg mislim da je bolji n80 jer ima ogromnu prednost a to je wifi, ima ekran velike rezolucije, znacajno manje zrachenje, slajder je i deluje nekako ozbiljnije/poslovnije...
Samsung SGH I780 (Win Mobile 6 Pro) + LG Kp100 Ruby
ilkebgd, ajde prekini da dizes teme iz naftalina!
Ajde da je neko pitao neko pitanje u ovoj temi, jer ima istu dilemu pa da mu se odgovori jer nije hteo da otvara novu temu, ali ovako je totalno glupo ozivljavati teme u kojima se zavrsila rasprava.
Ajde da je neko pitao neko pitanje u ovoj temi, jer ima istu dilemu pa da mu se odgovori jer nije hteo da otvara novu temu, ali ovako je totalno glupo ozivljavati teme u kojima se zavrsila rasprava.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●