n80 vs. n73

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
ninkovic_n
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 08. Jan 2007. 17:39

Post od ninkovic_n »

Ma poznajemo se,malo ja njega j*b*m malo on mene !!! Ali opusteno z0ki ja i nisam pominjao da sam ja izmislio ,nego samo da imam foru i da sam licno isprobao i da radi ... tako da si ga ... 8) 8) 8) I nije moj cale tada imao N80 nego ga kupio pre 3 meseca ...
Nokia 8800 Black Edition

z0ki
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 04. Jan 2007. 16:55

Post od z0ki »

e nemanja zabranjene su psovke na sajtu... i te sa zvezdicama, takodje....
Samo da te upozorim, ono radi reda, a mogao bi procitati pravilnik...
a n73 je bolji od n80, DEFINITIVNO !!!! :D :D :D
Nokia 6233 i Nokia 3310 :D

ninkovic_n
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od ninkovic_n »

E ja sam procitao pravilnik,valjda jednom smem da prekrsim pravila !!! Pa i ja sam rekao da je bolji N73,ali opet N80 ima WiFi ... 8)
Nokia 8800 Black Edition

albumag
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 08. Okt 2006. 23:13
Kontakt:

Post od albumag »

Ali opet statistika kazhe da je 50% korisnika N80 zamenila za N73! Takdje 80% ispitanika i korisnika N80 je izjavilo da nikad nije koristila Wi-Fi.
SLazhem se da je ovo jedna napredna funktzija i da je veliki nedostatak koji bi N73 uchinio za sada najkompletnijim telefonom.

ninkovic_n
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od ninkovic_n »

Nije koristila u Srbiji jer nije bas rasprostranjen kao u nekim Evropskim zemljama ... Meni licno bi mnogo znacio WiFi,ali nisu svi kao ja pa su ti kojima ne treba WiFi zamenili za po funkcijama isti telefon N73 ... A i ja bi uzeo pre N73,ko zna mozda ga uzmem za rodjendan ...
Nokia 8800 Black Edition

Djera
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 11. Jan 2006. 13:17

Post od Djera »

Ja imam n80 i u globalu sam zadovoljan telefonom.Mislim da su u sustini n73 i n80 jako slicni,sem u izledu,ostalo su nijanse(treba li ti wi-fi ili ne itd...)
nokia n80

ilkebgd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 06. Dec 2008. 05:42

Post od ilkebgd »

Moje je misljenje da n73 ima neke sminkerske prednosti, tj. mislim da je prikladniji za nekog mladjeg npr nekog srednjoskolca kom je bitno da ima za nijansu bolji zvuk (nazovi stereo) i kameru ako npr. stalno skljoca tj. slika i pusta mp3 itd, te sto ima veci ekran pa time mozda vise privlaci paznju u drustvu :D

a za nekog ozbiljnijeg/starijeg mislim da je bolji n80 jer ima ogromnu prednost a to je wifi, ima ekran velike rezolucije, znacajno manje zrachenje, slajder je i deluje nekako ozbiljnije/poslovnije...
Samsung SGH I780 (Win Mobile 6 Pro) + LG Kp100 Ruby

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

ilkebgd, ajde prekini da dizes teme iz naftalina! :dry:
Ajde da je neko pitao neko pitanje u ovoj temi, jer ima istu dilemu pa da mu se odgovori jer nije hteo da otvara novu temu, ali ovako je totalno glupo ozivljavati teme u kojima se zavrsila rasprava.

Zaključana tema