n73, n80 ili e65 (ili mozda nesto drugo)

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Pa, tesko da ce kostati bas 700, ali nece ni 500. Negde oko 550-600e. Ali, vec za mesec da na ce biti negde oko 400, a tada ja stupam na scenu :)

loki13, verovatno necu ni uzimati n73, videcu...
iPhone + CX300

llulle
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 19:32

Post od llulle »

ako mesec dana posle izlaska,w960 bude kostao 400e,ja cu kupiti 3 komada,nema sanse da ce biti 400,mozda za novu godinu,pa za p1 pise da ce cena jako sporo padati i ako padne na 420-430 za mesec dana super,a w960 je jos bolji od p1 pa ces se nacekati dok cena ne padne na 400
nokia c7

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

llulle, Kakvo seckanje videa na telefonu, kakva obrada slika? O tome nemoj ni da sanjas u skorijoj buducnosti... Elem, ti odluci sta ti treba, kamera ili masina. Ako ti treba kamera, koji si moj prodavao k800? Ako ti treba masina, pojesces po svemu taj k800 za dorucak, i pitati jel ima jos. Telefon nije kamera!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

llulle
Mobil fan
Mobil fan

Post od llulle »

k800 je imao mogucnost da obradjuje video,dodaje novi soundtrack,secka,obrada slika je vrhunska na k800,ali mi je to brzo dosadilo,treba mi dobar multimedia fon sa dobrim zvukom i velikim ekranom,i da je sto bolji u otvaranju i pregledu sajtova na netu
nokia c7

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

llulle, za tebe je kao stvoren w950(gledano po poslednjem postu)...
iPhone + CX300

llulle
Mobil fan
Mobil fan

Post od llulle »

da ima kameru od 2 mpx odavno bih ga imao,al znam da bi se pokajao kad bih ga uzeo,damn zasto se nema takav fon,ko da nisu mogli da stave kameru iz k610 u w950 makar,ako ne i bolju
nokia c7

blaster90
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Jun 2007. 19:32
Kontakt:

Post od blaster90 »

llulle, a jesi li razmisljao o SonyEricsson-u K810i?
Po meni mnogo lepsi od K800i, a dosta su slicni tako da drug ne moze da te zeza da ne valja...

llulle
Mobil fan
Mobil fan

Post od llulle »

kod mene svaki dan se menja situacija,sad mi cale kaze da mu dam sav taj kes 380e,a on ce mi za 3 nedelje uzeti fon do 500-600e(p1 ili n95) bole me uvo,sad samo da odaberem,sta vi savetujete?
nokia c7

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

llulle, pa ulozi kod caleta kapital kada ce ga tako dobro oploditi :lol: :lol: :lol: (rekli bi ekonomisti),a onda lepo uzmes nesto od ta dva ponudjena i ne boli te glava...
Ps sigurno ces imati bolji telefon od bilo koga iz drustva,jos ako to bude p1,nema tvojoj sreci kraja...
D500&E71

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Spyker »

llulle, A, ajde, sad pogledaj realno, da li treba potrositi tolike pare na telefon?

Mislim, nije meni problem da uzmem bilo koji telefon na trzistu, ni da ga menjam svakih nedelju dana, ali da li je to potrebno?

I, sta te briga sto ce te drug zezati? Pa nisi ti neki klinac da te zeza...

Uzmi lepo n73, n80, n91 ili e65, i budes super zadovoljan... :wink:
iPhone + CX300

llulle
Mobil fan
Mobil fan

Post od llulle »

caletu sad hitno treba sav kes koji moze da prikupi za velika ulaganja a on nece da pozajmi od drugih ni da dize kredit-jako sam ga usrecio kevu kad sam joj reko da cu dati 380e i rekla mi je da mogu da biram fon koji ocu za 2 nedelje,a ja mislim da se isplati da uzmem n95 posto cu ga nositi godinu dana i necu kupovati k850,a ovako kad bih uzeo n80 ili sl. mislim da ne bi bio zadovoljan i da bi opet cekao nesto drugo i da bi potrosio pare za doplatu brzo,ko zna kako bi se proveo sa n80 i flatom,n73 imaju svi pa samo kad pomislim na kupovinu istog odma se skenjam,n91 je velik al super fon,samo ga je tesko naci,a ja hocu velik ekran visoke rez. a e65 nije tip fona za mene i ima drugu ciljnu grupu,-previse poslovan,da sam ja stvarno bio siguran u kupovinu nekog od ta 4 ja bi vec imao jedan od tih
nokia c7

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

llulle ako vec imas taj kes onda ja ne znam zasto se dvoumis odmah trk u prodavnicu i pazari n95.
Na njemu imas sve sto ti treba tako da ce te sigurno zadovoljiti i bices miran jedno duze vreme. :wink:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

ja da sam na tvom mestu uzeo bih qtek 9000 koji dobijam od druga i jedva cekam da stigne,malopre sam ga koristio kod druga i ponovo sam se odusevio :) :) :)
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

@madness: Što ja nemam drugove poput tebe i tvog druga? :lol: :D :lol: :roll: I bio bih zadovoljan i zahvalan do kraja života da mi poklone N91... :(

Moj glas za P1 ako već imaš toliko para! N95 je stvarno mnogo loše izrade, plakalo mi se kad sam ga čačkao a maska škripi, krcka, krivi se, greota na onakvo čudo da nisu napravili slajder makar kao na N80!

Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Uzmi E61i, i ne se mislis. Nema skripuckanja maske, nema da te boli glava zbog ekrana (jedan od vrhunskih), ima pristojnu kameru, veliki je izbor softvera, a bice sve veci... Jedino sto je telefon neobicnog oblika. Ali je zato keva.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Super Sayian
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40

Post od Super Sayian »

Alien, sorry za off ali 1 godisnje hahaha malo je to sta ja radim :lol:

Cuo sam da kod E65 slide posle nekog vremena se teze otvara... 6110 Navigator je dosta jak telefon ...ali N80 mi je najsladji od svih po meni je on number 1
Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob

llulle
Mobil fan
Mobil fan

Post od llulle »

dobar je p1 ali nisam bas siguran da je uiq tako user friendly ,mislim da je previse poslovan i da je na to dat akcenat,a taj meni mi izgleda malo sumorno i prazno,mozda gresm,nikad nisam imao uiq fon,a aplikacija kazu da bas nema mnogo,videcu,to treba da bude nagrada za upis na fakultet,tako da....bio sam jako blizu da uzmem e61i,ali nisam siguran da bi me taj dizajn usrecio,al zato funkcije su super
nokia c7

Odgovori