loki13, verovatno necu ni uzimati n73, videcu...
n73, n80 ili e65 (ili mozda nesto drugo)
- miodrage
- WP_guru

- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
llulle, Kakvo seckanje videa na telefonu, kakva obrada slika? O tome nemoj ni da sanjas u skorijoj buducnosti... Elem, ti odluci sta ti treba, kamera ili masina. Ako ti treba kamera, koji si moj prodavao k800? Ako ti treba masina, pojesces po svemu taj k800 za dorucak, i pitati jel ima jos. Telefon nije kamera!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
llulle, A, ajde, sad pogledaj realno, da li treba potrositi tolike pare na telefon?
Mislim, nije meni problem da uzmem bilo koji telefon na trzistu, ni da ga menjam svakih nedelju dana, ali da li je to potrebno?
I, sta te briga sto ce te drug zezati? Pa nisi ti neki klinac da te zeza...
Uzmi lepo n73, n80, n91 ili e65, i budes super zadovoljan...
Mislim, nije meni problem da uzmem bilo koji telefon na trzistu, ni da ga menjam svakih nedelju dana, ali da li je to potrebno?
I, sta te briga sto ce te drug zezati? Pa nisi ti neki klinac da te zeza...
Uzmi lepo n73, n80, n91 ili e65, i budes super zadovoljan...
iPhone + CX300
caletu sad hitno treba sav kes koji moze da prikupi za velika ulaganja a on nece da pozajmi od drugih ni da dize kredit-jako sam ga usrecio kevu kad sam joj reko da cu dati 380e i rekla mi je da mogu da biram fon koji ocu za 2 nedelje,a ja mislim da se isplati da uzmem n95 posto cu ga nositi godinu dana i necu kupovati k850,a ovako kad bih uzeo n80 ili sl. mislim da ne bi bio zadovoljan i da bi opet cekao nesto drugo i da bi potrosio pare za doplatu brzo,ko zna kako bi se proveo sa n80 i flatom,n73 imaju svi pa samo kad pomislim na kupovinu istog odma se skenjam,n91 je velik al super fon,samo ga je tesko naci,a ja hocu velik ekran visoke rez. a e65 nije tip fona za mene i ima drugu ciljnu grupu,-previse poslovan,da sam ja stvarno bio siguran u kupovinu nekog od ta 4 ja bi vec imao jedan od tih
nokia c7
- Wicker Man
- Expert

- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
@madness: Što ja nemam drugove poput tebe i tvog druga?
I bio bih zadovoljan i zahvalan do kraja života da mi poklone N91... 
Moj glas za P1 ako već imaš toliko para! N95 je stvarno mnogo loše izrade, plakalo mi se kad sam ga čačkao a maska škripi, krcka, krivi se, greota na onakvo čudo da nisu napravili slajder makar kao na N80!
Pozdrav!
Moj glas za P1 ako već imaš toliko para! N95 je stvarno mnogo loše izrade, plakalo mi se kad sam ga čačkao a maska škripi, krcka, krivi se, greota na onakvo čudo da nisu napravili slajder makar kao na N80!
Pozdrav!
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
- Super Sayian
- Mobil fan

- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40
dobar je p1 ali nisam bas siguran da je uiq tako user friendly ,mislim da je previse poslovan i da je na to dat akcenat,a taj meni mi izgleda malo sumorno i prazno,mozda gresm,nikad nisam imao uiq fon,a aplikacija kazu da bas nema mnogo,videcu,to treba da bude nagrada za upis na fakultet,tako da....bio sam jako blizu da uzmem e61i,ali nisam siguran da bi me taj dizajn usrecio,al zato funkcije su super
nokia c7