Najgori telefon
ubedljivo najgori telefon koji sam imao je motorola startack 70 ili 80 (tako nesto)...
taj telefon je imao tri modela u sebi spojena...baterija od jednog,softver od drugog a kuciste od sasvim nekog treceg telefona...uzas...od tada sam navukao neki strah od motorole i zato glasam protiv svakog njenog modela...
IDzO napisao:@araphel, kako te sluzi nova masina?? jel ispunila tvoja ocekivanja (rad sa word,exel dokumentima, e-mail...)???
Idzo-sluzi odlicno!nagurao sam mu giga memorije,nabacao gomilu muzike da imam sta da slusam na putu do posla i nazad,excel radi sasvim prihvatljivo za ono koliko meni treba(u principu samo otvaram i proveravam podatke,nesto malo editujem,ali mi mnogo znaci kad sam van kancelarije!),word josh nisam isprobao,nisam imao potrebe!
ma prezadovoljan sam!
eeee.secam se nekad sony telefona....imao sam onaj C1-bio je simpatican,ali nekako duguljast ko neki daljinski,ali prvi bez antene ako se ne varam!a baterija em sto je trajala dan ipo ako uopste ne pricas,em sto je ludela!pricam 2 minuta ona se skenja skroz i prijavljuje da treba da se puni,a onda posle 2 minuta kao bude skroz puna!!!
znam taj telefon!!!
ne mogu da verujem da smo ih svi nosili...kada sad pogledam K750i koji trenutno nosim ne mogu da verujem kako sam ziveo bez njega do sad
inace ja sam takodje nosio i onaj (mislim da je C5,sa nojem kao welcome note) kome je baterija tekodje trajala 6,5 miunuta...(sorry za off ali jace je od mene)...pozz
Zashto spominjete c25 kad ima loshijih simensovih telefona od tog?!
Pre nekih 5,6 god sam imala A35(!!)
Prikazivao je 1 red teksta, nije imao vibraciju, baterija slaba.. Da ne nabrajam vishe..
Sve u svemu.. To je telefon za koji moze da se kaze da je pravo biiiiiiiiip
Pre nekih 5,6 god sam imala A35(!!)
Prikazivao je 1 red teksta, nije imao vibraciju, baterija slaba.. Da ne nabrajam vishe..
Sve u svemu.. To je telefon za koji moze da se kaze da je pravo biiiiiiiiip
..dnt judge by the Looks..
-beautifuL_bLack-
-beautifuL_bLack-
ustvari kad malo bolje razmislim,najgori telefon koji sam imao je bio neki LG d510 koji sam kupio ovde.Radio je na CDMA mrezi i izgledao nekako fino...kad je motorola bebica bila najmanji fon u GSM svetu,e pa ovaj je bio josh manji i dizajnerski lepsi o nje,i imao 2 ekrana!ali tu se sve zavrsavalo!imao je jadne melodije,nije imao cak ni kompozer pa da se ukuckaju nove,i bas je bio shit,ali u lepom pakovanju!I secam se da je morala da mu se izvlaci antena,jer glupava CDMA mreza ima bedan signal,i cesto sam bio nedostupan ili mi je pucao prijem u sred razgovora!