Najgori telefon

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

ubedljivo najgori telefon koji sam imao je motorola startack 70 ili 80 (tako nesto)... :shock: :shock: :shock: taj telefon je imao tri modela u sebi spojena...baterija od jednog,softver od drugog a kuciste od sasvim nekog treceg telefona...uzas...od tada sam navukao neki strah od motorole i zato glasam protiv svakog njenog modela...

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

IDzO napisao:@araphel, kako te sluzi nova masina?? jel ispunila tvoja ocekivanja (rad sa word,exel dokumentima, e-mail...)???

Idzo-sluzi odlicno!nagurao sam mu giga memorije,nabacao gomilu muzike da imam sta da slusam na putu do posla i nazad,excel radi sasvim prihvatljivo za ono koliko meni treba(u principu samo otvaram i proveravam podatke,nesto malo editujem,ali mi mnogo znaci kad sam van kancelarije!),word josh nisam isprobao,nisam imao potrebe!

ma prezadovoljan sam!

eeee.secam se nekad sony telefona....imao sam onaj C1-bio je simpatican,ali nekako duguljast ko neki daljinski,ali prvi bez antene ako se ne varam!a baterija em sto je trajala dan ipo ako uopste ne pricas,em sto je ludela!pricam 2 minuta ona se skenja skroz i prijavljuje da treba da se puni,a onda posle 2 minuta kao bude skroz puna!!!

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

znam taj telefon!!! :lol: :lol: :lol: ne mogu da verujem da smo ih svi nosili...kada sad pogledam K750i koji trenutno nosim ne mogu da verujem kako sam ziveo bez njega do sad :D inace ja sam takodje nosio i onaj (mislim da je C5,sa nojem kao welcome note) kome je baterija tekodje trajala 6,5 miunuta...(sorry za off ali jace je od mene)...pozz

Lena
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 25. Jul 2005. 11:26

Post od Lena »

Zashto spominjete c25 kad ima loshijih simensovih telefona od tog?!
Pre nekih 5,6 god sam imala A35(!!) :lol:
Prikazivao je 1 red teksta, nije imao vibraciju, baterija slaba.. Da ne nabrajam vishe..
Sve u svemu.. To je telefon za koji moze da se kaze da je pravo biiiiiiiiip
..dnt judge by the Looks..
-beautifuL_bLack-

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

ustvari kad malo bolje razmislim,najgori telefon koji sam imao je bio neki LG d510 koji sam kupio ovde.Radio je na CDMA mrezi i izgledao nekako fino...kad je motorola bebica bila najmanji fon u GSM svetu,e pa ovaj je bio josh manji i dizajnerski lepsi o nje,i imao 2 ekrana!ali tu se sve zavrsavalo!imao je jadne melodije,nije imao cak ni kompozer pa da se ukuckaju nove,i bas je bio shit,ali u lepom pakovanju!I secam se da je morala da mu se izvlaci antena,jer glupava CDMA mreza ima bedan signal,i cesto sam bio nedostupan ili mi je pucao prijem u sred razgovora!

Odgovori