3650 ili 3660

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 07. Avg 2004. 17:15

Post od Ludak »

Teme dodaju neki cool osećaj pri radu... Ja zato volim P800(koji do duše nema teme, ali je meni ceo u slikama, pa ne smeta) i P900, kao i 6600 i 6260, 6630. Teme na telefonima koji su u boji(7610, 3660) su mi glupe, jer ne izgleda lepo ako se, recimo stavi zelena tema, a telefon je crveno(crno)- beli. :D

P.S. Na nekim telefonima su teme suvišne, jer se meni i pozadina lepo uklapaju u dizajn(N-gage, N-gage QD). :D
U susret novim izazovima...

chale
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 20. Avg 2004. 16:44

Post od chale »

pa valjda moze da se nadje i neka dodatna maska za 3660. koliko znam fabricke su samo crvena i plava, ali siguran sam da se neko vec dosetio da uzme neki "dinar" na ekstra maskama. po meni teme nisu neka posebna prednost, mada je to pitanje ukusa. ipak mislim da je 3660 u prednosti u odnosu na 3650, ako nista drugo, ono zbog one budjave tastature na 3650. ali i to je pitanje ukusa.
Ako kanis pobediti ne smes izgubiti!

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59

Post od `Dr. Nick Riviera` »

Koliko sam ja video, kod nas su se nashlo josh par dodatnih maskice, ali samo sa kineskog trzishta... :(
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

chale
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 20. Avg 2004. 16:44

Post od chale »

pa dobro, kome smeta crvena ili plava neka uzme kineze. ili neka naruci od nekoga ko ide u inostranstvo. sumnjam da ne postoji, barem napolju, jos poneka maska za ovaj telefon
Ako kanis pobediti ne smes izgubiti!

Zaključana tema