Sony Ericsson W810i ili Nokia N70 Music Edition???
Sony Ericsson W810i ili Nokia N70 Music Edition???
Vas izbor ova dva modela,komentari,prednosti i mane,zasto?I zanima me u kojoj rezoluciji snima video N70ME?Nisu mi bitne samo muzicke karakteristike vec uopsteno sve kamera,funkcionalnost....itd!!!!!!!!!!!!!!Unapred Hvala....
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
E sad ga pretera - na n70 nije tako dobar zvuk,tj. dobar je ako nisi probao Sony Ericsson
...Ja imam n70 i k750,na n70 imam odlicne hs-23 sluske,a k750 ga DERE u kvalitetu i jacini zvuka(razlika je velika cak i sa fabrickim sluskama,a tek kad stavim hpm-70 - neopisivo...)!Tako da mi hs-23 stoje u kutiji,ne koristim ih uopste,jer je zvuk na n70 pre svega toliko tisi od bilo kog pristojnog SE modela(kvalitet moze da bude solidan i nista vise uz power mp3,mada je i dalje 0 u odnosu na SE),da mi se ne mili da slusam...Ako neko voli da slusa nesto tisu muziku(tj. da nema izolaciju od spoljnih zvukova),n70 je ok.

Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Ja ne znam kome treba zvucnik,i kakve veze ima to dal mu je zvucnik slab ili jak,muzika se slusa preko slusalica,a ne preko zvucnika.Ako zelis jake zvucnike lepo uzmi E1 ili w550i/w600i i kraj pa onda slusaj na zvucnike....
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...