Sony Ericsson W810i ili Nokia N70 Music Edition???

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
jojic88
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 06. Jun 2006. 21:50

Sony Ericsson W810i ili Nokia N70 Music Edition???

Post od jojic88 »

Vas izbor ova dva modela,komentari,prednosti i mane,zasto?I zanima me u kojoj rezoluciji snima video N70ME?Nisu mi bitne samo muzicke karakteristike vec uopsteno sve kamera,funkcionalnost....itd!!!!!!!!!!!!!!Unapred Hvala....

limanac
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 18:06

Post od limanac »

Zasto opet symbian vs. dumb phone! :angry: Koliko je vec raspravi bilo o ovome??? Covece ako ti treba symbian onda n70, ako ti treba muzicki fon, sa dobrom kamerom( najboljom u klasi, po mom misljenju) onda w810!!!

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

N70ME... snima kao i obican N70 a slika u 2MPX... meni je lepsi N70, pogotovu crni, veci ekran, funkcionalniji softverski...pozz 8)

migi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 02. Maj 2006. 16:58
Kontakt:

Post od migi »

Bolja kamera (sa autofocusom), bolja muzika, bolji zvuk, dimenzije telefona --------w810i

Dobra muzika, dobra kamera, symbian, veliki(konforan)ekran, ogroman izbor dodatnih programa ---n70

Moj glas ide za n70 ME, ali tvoja je stvar zašta koristiš telefon...

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Ako ti muzika nije najbitnija onda kupi N70 jer je mnogo bolji fon ( symbian), po meni mu je najveca mana slaba baterija (oko 2 dana drzi). :wink:
and justice for all...

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 18:16
:: Galaxy Note 3
Kontakt:

Post od vertu »

Definitivno N70 bas kao sto rece Dream Weaver jer je symbian,baterija jeste mana,al sto je zvuk dobar! pozzzzzzzzz 8)

pilgrim
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 00:22

Post od pilgrim »

E sad ga pretera - na n70 nije tako dobar zvuk,tj. dobar je ako nisi probao Sony Ericsson 8) ...Ja imam n70 i k750,na n70 imam odlicne hs-23 sluske,a k750 ga DERE u kvalitetu i jacini zvuka(razlika je velika cak i sa fabrickim sluskama,a tek kad stavim hpm-70 - neopisivo...)!Tako da mi hs-23 stoje u kutiji,ne koristim ih uopste,jer je zvuk na n70 pre svega toliko tisi od bilo kog pristojnog SE modela(kvalitet moze da bude solidan i nista vise uz power mp3,mada je i dalje 0 u odnosu na SE),da mi se ne mili da slusam...Ako neko voli da slusa nesto tisu muziku(tj. da nema izolaciju od spoljnih zvukova),n70 je ok.
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

jojic88, pa nema ga trenutno prodaji,ali sacekaj par dana bice ih ko ludih,kada ih uzmu iz telekoma sa sve 12 meseci garancijom,ja im predvidjam cifru od oko 230e (da i u paketu ide i autopunjac,ali to :uhuh: :uhuh: )
D500&E71

Milos!1!
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 21. Feb 2007. 10:55

Post od Milos!1! »

SE ima volji zvuk,al je previse tih... Moj glas ide za N70 ME,,al opet... zavisi od funkcija koje ti trevaju.

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Milos!1!, uopste nema previse tih,nemoj pricati dzabe ako ne znas :uhuh:
W810i ima tih zvuk u poslednjoj verziji SW koja je osakacena,tako lepo se ubaci pretposlednja verzija ili se promene audio drajveri i kraj.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Sto se tice zvuka na slusalicama W810 kida (ubija :roll: ) nokiju N70 (E61 koji trenutno koristim), kupio sam w810 pre nedelju dana (opet) i kad pustam pesme nikad ne zvuk pojacavan do kraja.
and justice for all...

Milos!1!
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 21. Feb 2007. 10:55

Post od Milos!1! »

Mislim na standardan SW a to pricam zato sto skoro svaka druga osoba koju znam ima taj fon,i priznajem da su sluske strava al me je zvucnik razocarao...

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Ja ne znam kome treba zvucnik,i kakve veze ima to dal mu je zvucnik slab ili jak,muzika se slusa preko slusalica,a ne preko zvucnika.Ako zelis jake zvucnike lepo uzmi E1 ili w550i/w600i i kraj pa onda slusaj na zvucnike....
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Odgovori