Pozdrav svima,
Ljudi sta mislite, da li se da sutra odem da kupim BS ef81. Sve mi se svidja, pocev od dizajna, interne memorije, kamere... ali citao sam ovde i ljudi nailaze na raznorazne probleme (te softver, te prijem slab, gprs ne moze da se namesti...). bas sam u dilemi...pomozite
Da li da kupim ef81?
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
celawi,
Vecina ljudi koja se zali da ima probleme sa EF81 gprs nije uradila sasvim jednostavnu stvar - trebalo je samo obrisati sve internet/konekcione/mms profile koji postoje na telefonu (najcesce profili mreze sa koje je skidan telefon) i rucno uneti odgovarajuce parametre (korisnici telenora mogu sebi poslati i konfiguracione poruke sa sajta) i sve fercera.
Za razne druge "probleme" resenja su uglavnom nadjena i opisana ili na forumu ili u komentarima a ne Benchmark forumima imas temu posvecenu EF81.
Vecina ljudi koja se zali da ima probleme sa EF81 gprs nije uradila sasvim jednostavnu stvar - trebalo je samo obrisati sve internet/konekcione/mms profile koji postoje na telefonu (najcesce profili mreze sa koje je skidan telefon) i rucno uneti odgovarajuce parametre (korisnici telenora mogu sebi poslati i konfiguracione poruke sa sajta) i sve fercera.
Za razne druge "probleme" resenja su uglavnom nadjena i opisana ili na forumu ili u komentarima a ne Benchmark forumima imas temu posvecenu EF81.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB