Da li da kupim ef81?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
celawi
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 01. Avg 2007. 19:47
Kontakt:

Da li da kupim ef81?

Post od celawi »

Pozdrav svima,

Ljudi sta mislite, da li se da sutra odem da kupim BS ef81. Sve mi se svidja, pocev od dizajna, interne memorije, kamere... ali citao sam ovde i ljudi nailaze na raznorazne probleme (te softver, te prijem slab, gprs ne moze da se namesti...). bas sam u dilemi...pomozite

Hektor
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 04. Feb 2007. 13:46

Post od Hektor »

Jeste da je trebalo i malo zivaca (uz 100 evra) ali mislim da se isplatilo... Ekran je super, mehanizam za preklapanje je cvrst, ma kupis karticu od 1 gb i ne mislis ... Za te pare definitivno jedan od najboljih telefona ... Samo hrabro :D
HTC M8Q HTC 10

celawi
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 01. Avg 2007. 19:47
Kontakt:

Post od celawi »

hvala ti hektore...da te pitam, da li ti imas ivaj mob. ? koji softver imas? da li ti radi normalno (gprs, mms, slikanje 1600x1200...). posto sam citao na forumu i svi se nesto zale na 58-cu.

Hektor
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 04. Feb 2007. 13:46

Post od Hektor »

Izgleda da sam imao srece ... Imam 48icu, koja mi super radi... Mig 33, opera funkcionisu besprekorno... Nemam problema sa kamerom... mms mi radi ... Ma saso mange :))) Milion vata... 8 miliona herza ... :)
HTC M8Q HTC 10

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

celawi,
Vecina ljudi koja se zali da ima probleme sa EF81 gprs nije uradila sasvim jednostavnu stvar - trebalo je samo obrisati sve internet/konekcione/mms profile koji postoje na telefonu (najcesce profili mreze sa koje je skidan telefon) i rucno uneti odgovarajuce parametre (korisnici telenora mogu sebi poslati i konfiguracione poruke sa sajta) i sve fercera.

Za razne druge "probleme" resenja su uglavnom nadjena i opisana ili na forumu ili u komentarima a ne Benchmark forumima imas temu posvecenu EF81.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Odgovori