hd2 vs iphone 3gs (iphone4)

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
nemanjale
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 26. Mar 2010. 22:50

hd2 vs iphone 3gs (iphone4)

Post od nemanjale »

Pitanje za vlasnike Apple-a i iPhone manijake ;)

Da li je bolje menjati perfektno ocuvan HD2 (kao nov) za iPhone 3GS u takodje istom stanju (mislim da je realno glava za glavu) ili doplatiti jos oko stotinak eura pa kupiti iPhone4 zakljucan i cekati unlock???????

Adams
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 15. Jun 2010. 15:12

Post od Adams »

Ja imam HD2,drug ima 3gs i u poredjenju prema HD2,3gs mi izgleda kao igracka.No naravno,oba telefona imaju svoje prednosti i mane.Zavisi sta tebi treba.Ako hoces da se zezas sa hiljadu (potrebnih i bespotrebnih) aplikacija onda ti mozda vise odgovara 3gs.O HD2 nema sta da ti pricam posto predpostavljam da ga posedujes.Sto se tice koriscenja interneta i gledanja filmova 3gs ne moze nikako da mu pridje.Dzaba bolja rezolucija kad je ekran manji.Naravno HD2 je bolji poslovni telefon u svakom slucaju.Pa i sto se tice reprodukcije muzike,ne bezi mu 3gs mnogo.
E sad da li bih ga menjao za IP4 uz doplatu.Pa to vec bih razmislio,ali mislim da bih to i uradio jer IP4 ima nekih unapredjenih stvari koje su falile 3gs.Ono sto bih ja sacekao je septembar(verovatno) da se pojavi IP5(predpostavlja se) a onda ce pasti cena IP4 jer ce se on premestiti u nizi tarifni paket a 3gs ce verovatno prestati da se proizvodi.
Pozz :)
Nokia Lumia 1520

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

nemanjale, ja nikako ne bih prodavao HD2, samo bih mu stavio android i ko bombona! :D :D
oduvek mi je android bio nesto kao kompromis WinMo-a i iOS-a... :P
Samo nek se rolaju....sarme.

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Vrlo zanimljiva tema. Imao sam do pre neki dan vrlo sličnu trilemu s tom malom razlikom što HD2jci hoću da pridodam jedan od ostala 2 pomenuta. Da posle nekog slabijeg modela prelazim na 3GS to bi bila odlična kombinacija ali 320x480 posle 800x480 je jednostavno nemoguće. Što znači da nisi u pravu Adamse što se tiče rezolucije odnosno gustine pixela u pravu. Odnosno iPhone je generalno bez obzira na to koliko ga je (relativno lako ili) teško nabaviti, precenjen. Tako da i ja čekam da 4rki malo spadne cena na oko 400€ ali HD2jku bez obzira na sve probelematične ROMove i gluposti - ne dam :D
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Adams
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 15. Jun 2010. 15:12

Post od Adams »

gargamel4, iskreno da ti kazem nisam bio siguran koja je rezolucija 3gsu :) ali sam to u sustini vise rekao uopsteno jer kad pocne da se vodi polemika,pa kad neko kaze:,,Jeste da HD2 ima veci ekran al XX model ima vecu rezoluciju,bolji kontrast.....'' Ej ljudi,dzaba vam rezolucija i sve ako morate da ckiljite u ono sto gledate! :chytry:
Jeste da IP4 ima mnogo manji ekran od HD2 ali opet njemu bih i mogao da oprostim nekako zbog nekih kvalitetnijih stvari ali najvise zbog duze autonomije baterije koja je na HD2..... :cry:
Nokia Lumia 1520

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

nemanjale, iskreno, ja ne bih NIKAD isao na zakljucan model! Ako imas i teoretsku sansu da ga nabavis SIMFree (ima u Becu za 550€ - juce mi javio ortak), idi na tu varijantu. Ukoliko je kinta problem (a kome danas nije), onda mozda da vidis jeftiniju soluciju a to je 3Gs, ali iskljucivo glava za glavu. Sto se uredjaja tice, posto znam da si se dosta igrao sa 3Gs-ovima, nemam sta da ti pricam, osim da pazis pri kupovini. Za sve detalje i informacije, znas kome imas da se obratis :D
Uporedicu samo ekrane na mom 3G (3Gs ima isti ekran) i iPhone4: recimo da je to poredjenje izmedju Yuga i Ferrari-a. Dok nisam dobio 4-ku, ekran mi je bio odlican, lepa slika, tecno sve. E kad sam radio 10-ak dana samo sa 4-kom, ekran na 3G mi je delovao bledo, isprano, zrnasto... Gledao sam drugarom Galaxy S, odlican je taj Super AMOLED, ali opet, nije Retina. I ne moze trenutno nijedan ekran da se poredi sa Retinom, videcemo sta ce da donese Super AMOLED +, ali mislim da ce Retina jos neko vreme da bude ultimate!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Odgovori