nemanjale, iskreno, ja ne bih NIKAD isao na zakljucan model! Ako imas i teoretsku sansu da ga nabavis SIMFree (ima u Becu za 550€ - juce mi javio ortak), idi na tu varijantu. Ukoliko je kinta problem (a kome danas nije), onda mozda da vidis jeftiniju soluciju a to je 3Gs, ali iskljucivo glava za glavu. Sto se uredjaja tice, posto znam da si se dosta igrao sa 3Gs-ovima, nemam sta da ti pricam, osim da pazis pri kupovini. Za sve detalje i informacije, znas kome imas da se obratis

Uporedicu samo ekrane na mom 3G (3Gs ima isti ekran) i iPhone4: recimo da je to poredjenje izmedju Yuga i Ferrari-a. Dok nisam dobio 4-ku, ekran mi je bio odlican, lepa slika, tecno sve. E kad sam radio 10-ak dana samo sa 4-kom, ekran na 3G mi je delovao bledo, isprano, zrnasto... Gledao sam drugarom Galaxy S, odlican je taj Super AMOLED, ali opet, nije Retina. I ne moze trenutno nijedan ekran da se poredi sa Retinom, videcemo sta ce da donese Super AMOLED +, ali mislim da ce Retina jos neko vreme da bude ultimate!