Ljudi treba mi mala pomoc, posto mi se stari telefon Nokia 6230 skoro raspao, a kako i ne bi jer ga nosim skoro 8 godina hocu da uzmem neko od ovih Android cuda a posto o tome nemam bas pojma interesuje me vase misljenje
Rezmisljam se izmedju telefona u naslovu Xperia: X10, Neo, NeoV
Ili mozda neki predlog do nekih 300evra
Xperia X10 vs Xperia NeoV vs Xperia Neo
a koji su ti prioriteti na telefonu - ekran, kamera, autonomija, jak procesor... ?
ja bih uvek isao ka novijem modelu, jer ćeš dobijati zvanični update os-a, x10 mislim da se više neće updateovati. čak sam i sam hteo da uzmem neo ili v. jedina razlika između ta dva je kamera i veličina sd kartice koja ide uz aparat. x10 ima malo veći ekran mada su mu specifikacije slične sa ova dva...
pogledaj npr. ovo da li ti je zanimljivo http://www.mobilnisvet.com/mobilni/3112 ... EFY+-MB526
ja bih uvek isao ka novijem modelu, jer ćeš dobijati zvanični update os-a, x10 mislim da se više neće updateovati. čak sam i sam hteo da uzmem neo ili v. jedina razlika između ta dva je kamera i veličina sd kartice koja ide uz aparat. x10 ima malo veći ekran mada su mu specifikacije slične sa ova dva...
pogledaj npr. ovo da li ti je zanimljivo http://www.mobilnisvet.com/mobilni/3112 ... EFY+-MB526
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Kamera mi definitivno nije prioritet, voleo bih jednino da ima dobar ekran, tu mislim na osetljivost znam da vidljivost na suncu nigde nije dobra
X10 je bio top model koliko sam ja skapirao pa sam ga uzeo u razmatranje
Ako je razlika izmedju Neo i NeoV samo kamera i kartica koja ide u paketu(mozda jos nesto) onda mi je zanimljiviji V jer je jefiniji 30-40evra
X10 je bio top model koliko sam ja skapirao pa sam ga uzeo u razmatranje
Ako je razlika izmedju Neo i NeoV samo kamera i kartica koja ide u paketu(mozda jos nesto) onda mi je zanimljiviji V jer je jefiniji 30-40evra
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Kad sam ja kupovao telefon razlika izmedju Neo i Neo V je bila samo 5e, pa sam uzeo Neo, logicno. Neo ima 8.1MPix i 8Gb karticu u paketu (ja sam kupio kasnije 16, posto mi je 8 bilo malo), a Neo V ima 5MPix i 2Gb karticu uz njega.Skyrunner napisao: Ako je razlika izmedju Neo i NeoV samo kamera i kartica koja ide u paketu(mozda jos nesto) onda mi je zanimljiviji V jer je jefiniji 30-40evra