Xperia X10 vs Xperia NeoV vs Xperia Neo

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Skyrunner
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2012. 15:12

Xperia X10 vs Xperia NeoV vs Xperia Neo

Post od Skyrunner »

Ljudi treba mi mala pomoc, posto mi se stari telefon Nokia 6230 skoro raspao, a kako i ne bi jer ga nosim skoro 8 godina hocu da uzmem neko od ovih Android cuda a posto o tome nemam bas pojma interesuje me vase misljenje
Rezmisljam se izmedju telefona u naslovu Xperia: X10, Neo, NeoV

Ili mozda neki predlog do nekih 300evra

kenzoki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 05. Nov 2007. 08:39
Kontakt:

Post od kenzoki »

a koji su ti prioriteti na telefonu - ekran, kamera, autonomija, jak procesor... ?

ja bih uvek isao ka novijem modelu, jer ćeš dobijati zvanični update os-a, x10 mislim da se više neće updateovati. čak sam i sam hteo da uzmem neo ili v. jedina razlika između ta dva je kamera i veličina sd kartice koja ide uz aparat. x10 ima malo veći ekran mada su mu specifikacije slične sa ova dva...

pogledaj npr. ovo da li ti je zanimljivo http://www.mobilnisvet.com/mobilni/3112 ... EFY+-MB526

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Zaobidji x10 i ciljan Neo ili Neo V... Izmedju ova dva ti je sve jedno koji ces uzeti jer pixeli ti apsolutno nista ne znace ako ne pravis fotografije za bilborde, a karticu od 8GB lako mozes dokupiti. :)

Skyrunner
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2012. 15:12

Post od Skyrunner »

Kamera mi definitivno nije prioritet, voleo bih jednino da ima dobar ekran, tu mislim na osetljivost znam da vidljivost na suncu nigde nije dobra

X10 je bio top model koliko sam ja skapirao pa sam ga uzeo u razmatranje

Ako je razlika izmedju Neo i NeoV samo kamera i kartica koja ide u paketu(mozda jos nesto) onda mi je zanimljiviji V jer je jefiniji 30-40evra

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Nema bas nikakve druge razlike imedju Neo i Neo V... Ekran je stvarno iznenadjujuce kvalitetan, a cak je i vidljivost na suncu dosta dobra. Mozda zato sto je LED Backlit LCD, tkz. LED ekran (nesto slicno famoznom iPhonetu 4) ili zbog neceg drugog - nemam pojma . . .:)

STrider90
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 09. Maj 2009. 16:38

Post od STrider90 »

Skyrunner napisao: Ako je razlika izmedju Neo i NeoV samo kamera i kartica koja ide u paketu(mozda jos nesto) onda mi je zanimljiviji V jer je jefiniji 30-40evra
Kad sam ja kupovao telefon razlika izmedju Neo i Neo V je bila samo 5e, pa sam uzeo Neo, logicno. Neo ima 8.1MPix i 8Gb karticu u paketu (ja sam kupio kasnije 16, posto mi je 8 bilo malo), a Neo V ima 5MPix i 2Gb karticu uz njega.

Odgovori