Beli ili crni telefon?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Beli ili crni telefon?

Post od Lobachewsky »

Ne, nisam tinejdzerka, mnogo sam matoriji :D

Ali pitanje je ozbiljno. Dvoumim se izmedju belog i crnog modela, po navici biram crni, ali onda sam se zapitao zasto ne napraviti neku radikalnu promenu u svom zivotu :lol:

Medjutim, glavni tripovi su mi kako li ce beli telefon da izgleda za godinu-dve, da li se prljavstina od otisaka i ogrepotine vise vide na belom ili na crnom (da mi ne pozuti od zuba vremena :lol: ).

Dalje, koja boja ima jaci 'premium' izgled (u smislu, ne zelim posle godinu dana da mi fon izgleda ofucano). Inace, da me ne shvatite pogresno, cak i po kaficima telefon drzim u dzepu, ne cekam jedva da ga izvadim na izvolte, na astal (a setao sam i premium modele) - ne patim od statusa. Medjutim, za moju dusu ne volim ofucane stvari, posebno one ofucane pre vremena. One starije mi cak imaju neku sentimentalnu vrednost. :roll: :)

I za kraj, poslednji trip, "vaspitan sam" da su beli telefoni "zenski". Ili u najmanju ruku za 'fensere',u smislu, idu jedino uz roze majce na sljokice (muske), pa ne bih bas da budem etiketiran ni kriv ni duzan. :)

A s druge strane, crnih telefona mi je preko glave, sto se kaze, provaljena fora - tako da i nemam neki izbor. :roll: ;)
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Re: Beli ili crni telefon?

Post od iKe »

Već je bila slična tema na forumu, ali je otišla u skroz pogrešnom pravcu.
Ja mislim da to zavisi od telefona do telefona. Neki su lepši u beloj, a neki u crnoj boji. Meni je n.pr. ovaj novi LG i S4 lepši u beloj, a Nexus 4 i Sony Z u crnoj boji.
Ne bi trebalo da telefon bele boje izgleda istrošeno pre nego onaj crne boje. Barem nije tako kod mene(G Nex).
I ne mislim da si zbog boje telefona u opasnosti da budeš pogrešno "etiketiran".
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

iKe, ma to za etiketu se sprdam. Jedina su mi frka ogrebotine i ofucanost. Nemam iskustva sa belim telefonima, a ako ga kupim planiram da ga setam bar dve godine.

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Imam beli telefon vec godinu ipo,nikakvih tragova nema na sebi.Jbg neko mi rece da sam gej sto imam beli telefon,al samo preko neta.Uzivo svi cute :lol:
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Neeee!!! NEE OPEEET!!! Pa vec smo ustanovili kome su namenjeni beli telefoni u onoj staroj temi... :D ^^^ :D

E sad ozbiljno. Ne zavisi to kako ce izgledati posle nekog vremena od boje nego i od samog materijala. Meni je plavi Xperia Neo za dva meseca bio sav u ogrebotinicama, a 80% vremena je bio u futroli. Crni RAZR se za 4 meseca sav
izlizao po plasticinim delovima dok mi 997D i posle 7 meseci izgleda odlicno.
Poslednja izmena od sugarcoated_ass u Pet, 09. Avg 2013. 00:11, izmenjeno 1 put ukupno.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

Daj nadjite mi tu staru temu. :P

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol

Ne verujem da ta tema jos uvek postoji... iz bezbednosnih razloga. :D

cvoruga
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 25. Mar 2011. 09:05
:: BG

Post od cvoruga »

Lobachewsky napisao:Daj nadjite mi tu staru temu. :P
viewtopic.php?f=55&t=26648

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

arc S je mnogo lepši u beloj nego u crnoj varijanti tj plavoj a ne volim bele mobove ali njega bi tako rado posedovao belog...isto tako i e72.
barem meni.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

e ovo vec postaje ozbiljan forum :lol:
kad mi dete zaspi ja lepo otvorim forum i lepo se nasmejem...

inace, sve je stvar ukusa o tome ne treba ni pocinjati raspravu, ni u najboljoj nameri :)

ja sam imao skoro sve crne telefone ali neke koje sam vidjao kod ljudi okolo i koji su bili beli itekako su mi se svideli... recimo - xperia S koju sam i sam imao, prelep telefon :)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ja sam za neku radikalnu boju, recimo Mint zelena (uzmes Lumiu 620) i Bog da te vidi :D Mada, ako zelis, setaj ti i roze telefon, i nemoj da beres brigu. Jedino pazi da ti ne zazvoni telefon medju nekim navijacima i slicno, jer ces u najboljem slucaju imati trosak za nov telefon, ako nemas srece, onda ce i medicinski troskovi biti... hmmm :D
Konrektno, ovaj Sony Honami ce izaci u ljubicastoj!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol

You gotta be freaking kiddin' me!!! Jos je u zivoti?! Hahaha! :lol:

Anyway, nexus4 mi je ruzan u beloj boji, Xperia Z izgleda brutalno u ljubicastoj, S4 i S3 su ruzni u svakoj boji, 997 je prelep u beloj i crvenoj (hteo sam crveni ali nije bilo), Lumije su u crnoj i zelenoj jako lepe, a zesce se lozim na neon green... definitivno je ukus u pitanju i uzimas sta ti je najlepse. :D

artifex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
:: Poco X3 NFC

Post od artifex »

Psyhound,ti uzmes Moto X sa onom siptarskom zelenom i bog da te vidi :)

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol

Ne staj mi na muku! Nece taj kod nas... :(

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Re: Одг: Beli ili crni telefon?

Post od znemanja »

Vidim etiketiranje u vezi boje telefona nije bilo dovoljno u predhodnoj temi pa je otvorena nova ;)
Boja telefona je stvar ličnog ukusa stoga svako neka izabere telefon u onoj boji koja mu se najviše sviđa.Bela i crna su sasvim klasične boje i sa tim bojama nema greške, malo avangardnije boje su recimo zelena, plava, ljubičasta, roze i sl.Što se habanja i ogrebotina na telefonu tiče, to nema nikakve veze sa bojom nego sa kvalitetom materijala od kojih je telefon napravljen, stoga i bela i crna i bilo koja druga boja će biti podjednako postojane ako je telefon napravljen od kvalitetnih materijala.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Zavisi od modela i kako mu cuci boja. Nekao mi je elegantniji fon u beloj boji, lepsi. S3 sam menjao zbog boje jer mi je dosadila plava i uzeo belu. Note 2 isto beli bio. Nexus 4 nije beli jer je tako upalo, ali planiram da ga zamenim za beli kada mi dosadi crni.

Odgovori