Ali pitanje je ozbiljno. Dvoumim se izmedju belog i crnog modela, po navici biram crni, ali onda sam se zapitao zasto ne napraviti neku radikalnu promenu u svom zivotu

Medjutim, glavni tripovi su mi kako li ce beli telefon da izgleda za godinu-dve, da li se prljavstina od otisaka i ogrepotine vise vide na belom ili na crnom (da mi ne pozuti od zuba vremena

Dalje, koja boja ima jaci 'premium' izgled (u smislu, ne zelim posle godinu dana da mi fon izgleda ofucano). Inace, da me ne shvatite pogresno, cak i po kaficima telefon drzim u dzepu, ne cekam jedva da ga izvadim na izvolte, na astal (a setao sam i premium modele) - ne patim od statusa. Medjutim, za moju dusu ne volim ofucane stvari, posebno one ofucane pre vremena. One starije mi cak imaju neku sentimentalnu vrednost.

I za kraj, poslednji trip, "vaspitan sam" da su beli telefoni "zenski". Ili u najmanju ruku za 'fensere',u smislu, idu jedino uz roze majce na sljokice (muske), pa ne bih bas da budem etiketiran ni kriv ni duzan.

A s druge strane, crnih telefona mi je preko glave, sto se kaze, provaljena fora - tako da i nemam neki izbor.