Koji mob kupiti do 150e?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Raasta
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 12:46

Koji mob kupiti do 150e?

Post od Raasta »

Ok,citao sam i trazio i bole me oci vise...
Koji mobilni bi mi preporucili i zasto? Znaci u domenu do 150 evra(10evra,manje-vise).
JAKO je vazno da ima lep ekran sa dobrim bojama i prikazom. Kamera je manje bitna,cisto da je imam da napravim koji snimak retkih i lepih situacija. MP3 mi nije bitan...sta jos? Ah,da...plavi zub bi bio pozeljan :D
Mislim da je to sve. Znaci ekran mi je bitan da je dobar i da je mob kvalitetan.
Hvala puno. P.S. HITNO JE!!! :)
I thought what i do was,i'd pretend i was one of those deaf-mutes.

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

SonyEricsson K700i,ima sve sto hoces pa i nesto sto neces ali od viska glava ne boli!O kvalitetu mogu licno da potvrdim jer mi je i posle 9 meseci izgledao kao da sam ga tek kupio!
Pozdrav 8)

Raasta
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 12:46

Post od Raasta »

Da,i mislio sam da ce se on spominjati...on mi je nekako bezveze. Svi ga imaju a ja sam imao skoro dve godine T610,tako da me SE malo smorio.
Jos nekih predloga? Siemens S65 mozda? nesto drugo?
I thought what i do was,i'd pretend i was one of those deaf-mutes.

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Nemoj da kupish S65 (pokajacesh se). Nema mp3, samo wav (koji zauzima 5x vise neko mp3) a kamera je 1.3 al slike su jako lose. K700i ima bolju mnogo bolju kameru cak i kad povecash rezoluciju na 1.3. Display je veliki al je male rezolucije. Sve u svemu telefon ce da te smori brzo, ima mmc, al dzaba kad nema mp3. :uhuh:

Ako necesh K700i u istom ranku su N6230 i E398.
N6230 ti je strava fon, mana mu je samo sto ima mali display al u praksi nije toliko mali. Imao sam telefon u ruke, igrao sam se dosta vremena sa njim (dok sam pregledao sve sto ima na mmc od 256) i mogu ti reci da je display sasvim OK. Sto se tice zvuka kod n6320 je za svaku pohvalu. Ima mono zvucnik al se dosta jako i cisto cuje za telefon. Ako ti se svidja telefon, necesh da se pokajesh sto si se odlucio za njega.

Sto se tice E398 u odnosu na n6230 ima bolji display (mnogi ga hvale), stereo zvucnike, lampice sa strane i TF katicu. TF kartica kao i telefon se jako tesko nalazi. Koliko sam trazio po net-u TF katrica ima samo na jednom mestu u BG-u a telefon (nov) isto sam nasao samo na jednom mestu u Kragujevcu.(155evra)

Potrazi u google-u review-ove ova dva telefona (da ne reklamiram sada) i vidi sta ti vise odgovara.
"Huh, mogu da napisem doktorsku disertaciju za ova 3 telefona koliko sam ih izanaliriao (n6230 i k700 sam imao u ruke, a e398 treba da mi stigne ovih dana pa mogu da ti kazem impresije)"

Takodje razmisli i za n6600, dobar je fon samo sto je losh kvalitet zvuka. Ima veliki display i dosta lepo se vidi (rekao si da ti je to jako bitno).

Poz :wink: (necu vise da stavljam smajl sa naocarima !!! :P )
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Odgovori