Nemoj da kupish S65 (pokajacesh se). Nema mp3, samo wav (koji zauzima 5x vise neko mp3) a kamera je 1.3 al slike su jako lose. K700i ima bolju mnogo bolju kameru cak i kad povecash rezoluciju na 1.3. Display je veliki al je male rezolucije. Sve u svemu telefon ce da te smori brzo, ima mmc, al dzaba kad nema mp3.
Ako necesh K700i u istom ranku su N6230 i E398.
N6230 ti je strava fon, mana mu je samo sto ima mali display al u praksi nije toliko mali. Imao sam telefon u ruke, igrao sam se dosta vremena sa njim (dok sam pregledao sve sto ima na mmc od 256) i mogu ti reci da je display sasvim OK. Sto se tice zvuka kod n6320 je za svaku pohvalu. Ima mono zvucnik al se dosta jako i cisto cuje za telefon. Ako ti se svidja telefon, necesh da se pokajesh sto si se odlucio za njega.
Sto se tice E398 u odnosu na n6230 ima bolji display (mnogi ga hvale), stereo zvucnike, lampice sa strane i TF katicu. TF kartica kao i telefon se jako tesko nalazi. Koliko sam trazio po net-u TF katrica ima samo na jednom mestu u BG-u a telefon (nov) isto sam nasao samo na jednom mestu u Kragujevcu.(155evra)
Potrazi u google-u review-ove ova dva telefona (da ne reklamiram sada) i vidi sta ti vise odgovara.
"Huh, mogu da napisem doktorsku disertaciju za ova 3 telefona koliko sam ih izanaliriao (n6230 i k700 sam imao u ruke, a e398 treba da mi stigne ovih dana pa mogu da ti kazem impresije)"
Takodje razmisli i za n6600, dobar je fon samo sto je losh kvalitet zvuka. Ima veliki display i dosta lepo se vidi (rekao si da ti je to jako bitno).
Poz

(necu vise da stavljam smajl sa naocarima !!!

)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.