ako su za ove pare te funkcije nemoguce sta je dobro za te pare
hvala

Imam QD, i za te pare se isplati, koga nije briga za veličinu... jednostavno je najjeftiniji smartphone, najjeftiniji tel. sa bluetoothom (savršeno radi), najjeftiniji sa memorijskom karticom (plus su MMC, najjeftinije od kartica)... kome je do funkcija, a ne bi da potroši mnogo novca - sasvim korektno rješenje. Igre su super, SmartMovie radi na njemu savršeno, tako da se lako koristi za gledanje filmova, ekran na QD jeste 12-bitni ali je TFT, i fenomenalno je čist i jasan, a na suncu se savršeno vidi, što me je baš danas oko podne iznenadilo... nema mp3 i kameru, ali mnogo bi bilo za te pare zaista. Za to služe drugi modeli - ja imam već dobar digitalac i mp3 player.nevidljivi napisao:Ljudi, mislim da N-Gage, bilo u običnoj ili QD varijuanti ne treba uzimati u razmatranje zato što imaju nestandardan oblik i malo su problematični za korišćenje, naročito starija varijanta (način držanja prilikom razgovora), a imaju mnogo lošije ekrane (STN 4096 boja) u odnosu na Motorolu, LG i SonyEricsson.
Nisam ga odavno vidio u prodaji, ali su razlike frapantne... 3650 ima više nego duplo manje RAM-a, i velike probleme s brzinom rada, bar kad se poredi s QD. I da, tastatura je užas, QD je vrlo intuitivno odrađen. Na kraju, osim par problema sa najnovijim softwareom, QD se puno bolje drži kad se radi o novom softwareu i karticama. Njemu je, na primjer, fabrički maksimum 256MB za MMC.nevidljivi napisao:PS. Od QD modela je jeftinija Nokia 3650, ali je kod nje problematična tastatura.
Bije ga glas "promašenog" modela, što je bilo istina kad je izašao, ali sa ovom cijenom ne da je super kupovina, nego savršena za onoga ko traži najviše za male pare.Lobachewsky napisao:Sto je ROKR toliko jeftin? Ili je trazen ili... Sa tim specifikacijama bi trebalo da je bar minimum 20-30e skuplji.