tel do 110e

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

tel do 110e

Post od Gallee.. »

koji je najbolji tel oko 110e a voleo bih da ima nike klinacke funkcije tima mp3 kameru neki povezivac.....telefon je namenjen mladjem bratu 11god

ako su za ove pare te funkcije nemoguce sta je dobro za te pare

hvala :D :D :D :D :D :D :D :D

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Motorola Rokr E1 definitivno. Za te pare nema bolji telefon, pogledaj specifikacije, ima sve (kameru, mp3, bluetooth, prosirivu memoriju), odusevice se tvoj brat. Javi impresije.

POz 8)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

Da,da podrzavam predlog !! Baci oko i na alternativne varijante tipa SonyEricsson K700i, ili N3300,to je zanimljiv fon ako voli muziku...
Ali u svakom slucaju Dario (asdf) je naciljao pravi !! :wink:
...shit happens... keep d smile!

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

Motorola Rokr E1 definitivno , telefon je trenutno best-buy , sto znaci da je najbolji za te pare
ili LG U8290 , koji je takodje dobar telefon i mislim da nudi i vise od svoje cijene , pa bi se i on mogao nazvati best-buy-em

http://www.mobilnisvet.com/mobilni/843/Motorola/ROKR-E1
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1075/LG/U8290
8) :wink: :) :D :lol:

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

ROKR e1 je za taj uzrast ok...a k700 je super fon ali je nesto skuplji tj. kosta 140 evra... :roll:

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

onda smo se dogovorili, rokr e1. hvala

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Sad ja gledam specifikacije i ispade da je ovaj telefon bolji od k700 (prosiriva memorija je kod mobilnog jedna od najbitnijih stvari, a k700 je nema), a samim tim posto je i jeftiniji, vise se isplati uzeti ovo.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

migi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 02. Maj 2006. 16:58
Kontakt:

Post od migi »

Ovi ljudi sto ti pricaju (za n3300, LG U8290, SE k700i.......) zaboravio to sve sam to izmenjao!

----------------------------------Motorola ROKR E1 definitivno------------------------------------

n3300 to ti je kao n7210 sa karticom i mp3-om (jedina svetla tachka)
LG U8290 njega ne zelim da komentarisem (toliko je los)
K700 - to ti je kao da ti je zena miss univerzuma ali koja je u invalidskim kolicima. Nema slot za kart.

X
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 23. Nov 2004. 21:52
Kontakt:

Post od X »

Jel si razmisljao o Nokia N-Gage? Ona je pored navedenih telefona savrsena za klince i ima symbian... :)
Qtek S100 WM6.1
Motorola MPx200 WM2002 fabricki

Roy Fokker
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 21:39

Post od Roy Fokker »

Gledao sam upravo šta je jeftinije od QD, i naglas sam se smijao. :lol:

Vulle_NS
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Jul 2005. 23:33

Post od Vulle_NS »

Sto se lg u8290 tice telefon je extra,ima bruka ekran,kamera mu je dobra a i mp3 se ok cuje.Pored e1 mozda bi trebalo razmisliti o ovom fonu... :)
MNJIH!

nevidljivi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
:: LG Optimus L7 II
:: Samsung GT-C3322

Post od nevidljivi »

Ljudi, mislim da N-Gage, bilo u običnoj ili QD varijuanti ne treba uzimati u razmatranje zato što imaju nestandardan oblik i malo su problematični za korišćenje, naročito starija varijanta (način držanja prilikom razgovora), a imaju mnogo lošije ekrane (STN 4096 boja) u odnosu na Motorolu, LG i SonyEricsson, Motorola nije loš izbor, mada je malo komplikovanija za rukovanje nego SE, a za onaj komentar za K700 se ne bih u potpunosti složio - to što nema slot za memorijske kartice po meni i jeste i nije mana, a mislim da osim toga on nema neke druge mane.
Ghost

Roy Fokker
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Roy Fokker »

nevidljivi napisao:Ljudi, mislim da N-Gage, bilo u običnoj ili QD varijuanti ne treba uzimati u razmatranje zato što imaju nestandardan oblik i malo su problematični za korišćenje, naročito starija varijanta (način držanja prilikom razgovora), a imaju mnogo lošije ekrane (STN 4096 boja) u odnosu na Motorolu, LG i SonyEricsson.
Imam QD, i za te pare se isplati, koga nije briga za veličinu... jednostavno je najjeftiniji smartphone, najjeftiniji tel. sa bluetoothom (savršeno radi), najjeftiniji sa memorijskom karticom (plus su MMC, najjeftinije od kartica)... kome je do funkcija, a ne bi da potroši mnogo novca - sasvim korektno rješenje. Igre su super, SmartMovie radi na njemu savršeno, tako da se lako koristi za gledanje filmova, ekran na QD jeste 12-bitni ali je TFT, i fenomenalno je čist i jasan, a na suncu se savršeno vidi, što me je baš danas oko podne iznenadilo... nema mp3 i kameru, ali mnogo bi bilo za te pare zaista. Za to služe drugi modeli - ja imam već dobar digitalac i mp3 player.

BTW, mene je od K700 svojevremeno odbio upravo manjak proširive memorije, i nije mi žao - SE telefoni iz niže klase imaju zaista frustrirajuća ograničenja ko želi malo naprednije da ih koristi. Ne poričem da većini "završava posao"...

nevidljivi
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od nevidljivi »

To jeste, mada sam rekao da K700 osim nedostatka slota za memorijske kartice nema neke druge nedostatke - iznenađujuće je brz za SE telefone (imao sam T630 i razlika između njega i K700 u brzini rada je nebo i zemlja). Proizvođač je i išao na to da u K700 ne ugrađuje slot za kartice zato što bi to diglo cenu telefonu, zato su izbacili K750, ali on pripada višoj klasi nego K700. Meni lično nije bitna memorijska kartica na telefonu zato što imam i dobar MP3 plejer i dobar digitalac, ne mogu ni onih 41 MB memorije još da napunim. Uzgred, K750 ima mnogo jaču bateriju i može da se koristi kao plejer, kod K700 bi to bilo problematično zbog kapaciteta baterije od 700 mAh.

PS. Od QD modela je jeftinija Nokia 3650, ali je kod nje problematična tastatura.
Ghost

Roy Fokker
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Roy Fokker »

nevidljivi napisao:PS. Od QD modela je jeftinija Nokia 3650, ali je kod nje problematična tastatura.
Nisam ga odavno vidio u prodaji, ali su razlike frapantne... 3650 ima više nego duplo manje RAM-a, i velike probleme s brzinom rada, bar kad se poredi s QD. I da, tastatura je užas, QD je vrlo intuitivno odrađen. Na kraju, osim par problema sa najnovijim softwareom, QD se puno bolje drži kad se radi o novom softwareu i karticama. Njemu je, na primjer, fabrički maksimum 256MB za MMC.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Pa ti stari telefoni imaju, naravno, veoma mali fabricki maksimum. Krivo mi je sto je S700 imao max 128mb.
Sto je ROKR toliko jeftin? Ili je trazen ili... Sa tim specifikacijama bi trebalo da je bar minimum 20-30e skuplji.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Roy Fokker
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Roy Fokker »

Lobachewsky napisao:Sto je ROKR toliko jeftin? Ili je trazen ili... Sa tim specifikacijama bi trebalo da je bar minimum 20-30e skuplji.
Bije ga glas "promašenog" modela, što je bilo istina kad je izašao, ali sa ovom cijenom ne da je super kupovina, nego savršena za onoga ko traži najviše za male pare.

nevidljivi
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od nevidljivi »

Roy Fokker, mislim da je u pitanju i to što Motorola do skora nije bila nešto popularna, pa su u zadnje vreme počeli da izbacuju jeftine, a solidne telefone (npr. Motorola C115/116 se može naći nova za ispod 50 evra, a ona je suparnik Nokii 1100/1101), ne znam kom bi modelu Rokr E1 bio suparnik, ali mislim da se za 110 evra ne može naći telefon tih mogućnosti nekog drugog proizvođača. Šta ćete, tržište je surovo i proizvođači moraju stalno da ponude nešto dobro za što manje novca, a tu najviše dobijaju kupci. Ja sam konkretno veliki protivnik Motorole, ali sa pojavom novih modela sve više uzimam i nju u razmatranje - možda mi neki od sledećih telefona bude neka Motorola - ne znam kakav će biti ROKR E2, po onome što sam video ima žešće dobre specifikacije. Ne znam samo koje su maane modela ROKR E1.
Ghost

MekBejn
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 16. Mar 2006. 12:35

Post od MekBejn »

Moj glas inace ide za ROKR.
ALI...Zasto ne bi lepo ustedeo 20 evra i kupio SE K300i?
Klincu od 11 godina ce zavrsiti svaki posao...Moze da pusta i klipove, ima mp3 zvona, VGA kamericu itd.
Jeste malo memorije, ali za fotkice i melodijice i ne treba vise.
Up and at them!

Roy Fokker
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Roy Fokker »

@Nevidljivi: ROKR E1 nema neku manu, ali razmisli - kad se pojavio, svi su provalili da je to isti E398 samo prepakovan, za podosta više para. Onda su svi počeli da pljuju po Motoroli, kao "promašaj godine" tako da mu je cijena počela da pada, a Motorola brže-bolje isplanirala zamjenu... sad je paradoksalna situacija, jer je telefon puno jeftiniji od E398 ako se još ovaj i može naći, i predstavlja odličnu vrijednost za pare.
Sony Ericsson W950i + Motofone F3 + Acer Aspire One 6-cell + ARCHOS 404

Odgovori