Koju nokiju?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Andrejica
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 04. Sep 2006. 16:43
Kontakt:

Koju nokiju?

Post od Andrejica »

Koja se po vama najbolja nokia? Koja se najvise isplati uzeti? Svi kazu da su nokije najbolji telefoni,da li je to tako?

N-gager
Banned
Pridružio se: Pet, 06. Jan 2006. 06:20

Post od N-gager »

Naravno da jeste najbolji telefon...... zavisi sta ti treba od telefona...... po meni najbolji odnos cena - kvalitet je 6630, ne pravi probleme u radu, ima dosta programa za nju, jedino sto je malo ruznjikavog dizajna...
Good News, I've decided not to kill you

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Nisu najbolje naravno,sve zavisi do ranga i OS-a,ali recimo da do nekih 180-200 eura uopste nisu konkurentne,od te cifre do nekih 400 eura im nema ravnih sto se tice series60 smartphonova i par obicnih telefona,preko toga su jednostavno precenjene,jer ne nude nista sem nekoliko modela od titaniuma ili pozlaceni koji kostaju previse samo zbog materijala od kog su izradjeni!
Pozdrav 8)

N-gager
Banned

Post od N-gager »

Eto sad... kako mozes reci da je losa 6630? Koliko sam ja primetio bolja je od npr 6680, koja ima problema sa ram memorijom.....imao si je zar ne? I Ninolina se zalila na 6680.
Mada s obzirom da je u ovom slucaju devojka u pitanju mislim da smartphone nece bas biti prikladan...... mozda 6230i?

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

N-gager, e bre, a zasto smartphone nije prikladan za devojku??? :o To sto je u pitanju devojka ne mora automatski da znaci da nece moci da se snadje sa OS-om... :uhuh:

Jer ... i Ninolina je devojka ako nisi primetio... :P
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

GDE sam covece rekao da je ona losa!?Jesam rekao da Nokia nije konkurentna do 180-200 eura (OD koliko,gle cuda,bas 6630 mozes da kupis) i sta sad opet okrecete moje reci,sta vam je ovo vece!? :uhuh:
Pozdrav 8)

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

nokia je fon koji svako ali svako može da koristi bez problema. ako voliš malo neobične stvari i ako imaš keša definitivno 7710. nju bih uzeo bez razmišljanja. ili pak onaj n91 koji je pokretan HDD...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

N-gager
Banned

Post od N-gager »

Lomnica_city, sorry ja mislio da joj je cena 170e pa o5 10e, pa moze da zapadne u pogresnu grupu 8)

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Re: Koju nokiju?

Post od nbnebojsa »

Andrejica napisao:Koja se po vama najbolja nokia? Koja se najvise isplati uzeti? Svi kazu da su nokije najbolji telefoni,da li je to tako?
vidi ovako, nokia telefoni su trenutno najprodavaniji telefoni u svetu a to su postigli na cenu stare slave, e sad motorola i samsung im je za petama dok se malo kaska :D , sve zavisi od tebe sta hoces od telefona da li fensi lep i sa malo funkcija ili neki sa vise funkcija a manje atraktivniji po izgledu, pogledaj motorolu v3, samsung e730,e530, od se nisam primetio da je neki zenski, nokiu koje devojke najcesce uzimaju je n6230i

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Re: Koju nokiju?

Post od McLaren F1 »

Mislim da ti je trenutno od skupljih Nokia po "kvalitet-cena" najbolja N73 i N80,stvarno su extra fonovi i po dizajnu i funkcijama,kad bi morao da biram neku Nokiu moj izbor bi pao na ova dva! :roll: ;)
Inace mislim da Nokie nisu najbolje,al to je vec stvar ukusa! :D

Andrejica
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od Andrejica »

e sad,ovako.. pregledala sam sve gore navedene telefone...
od svih najvise su mi zapali za oko 6230i,motorolica v3,i ponudjeni samsung e730 a e530 jeste da je zenski telefon ali cini mi se malo glupim telefonom...

evo ovako,koja je razlika izmedju nokie 6230i i 6230?
za motorolu ne mogu nista reci jer ga nikad nisam ni koristila...
a za samsung,pa razmisljala sam se imzmedju ovog modela,e770 i d600

gargamel
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 24. Avg 2006. 09:36

Post od gargamel »

Pa jedna od razlika, je da 6230 ima 0.3 megapixela kameru, a 6230i 1.3 megapixela. Ako vec razmisljas o motoroli, uzmi v3i, skuplja je od v3 20 evra, a ima slot za memorijsku karticu i plus kameru od 1.3 megapixela, naspram v3 koja ima kameru od 0.3 megapixela.

ixtis
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 15:10
:: Galaxy J5

Post od ixtis »

Imao sam v3i, nekih nedelju dana - toliko sam izdrzao sa njom!!! Sem lepog izgleda i dobrog ekrana, nista posebno. I da, da ne zaboravim. Budi spremna da je non-stop brises i lickas jer je nenormalno koliko se na njoj vide tragovi prstiju. A za kucanje poruka - Uff... , to ti je tek posebna filozofija. Smoris se dok otkucas jednu poruku. Ja sporiji mob za kucanje poruka nisam u skorije vreme vido. Uzmi ti lepo 6230i, i uzivaces sa njim!

Andrejica
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od Andrejica »

znaci toliko o motoroli..
nisam znala da se 6230 i 6230i toliko razlikuju.. to je bas velika razlika... ima neko ko se mozda zalio na njega?

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

tesko da se neko zalio na nokiu to je prosto ne moguce, znaci bolja je 6230i, a d600 mi je nekako muski nije za zensko, v3 pink je lepa ali jako malo funkcija ima po meni ipak samsung e530 je za tebe 8)

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Imas tred bas o 6230i i jos koliko njih o 6280 i N80,kako onda da je nemoguce da se neko zalio na Nokiu kad su sve ovde pomenute (sve sem N73) u posebnim tredovima ogovarane za neke mane u funkcijama ili u kvalitetu izrade!? :wink:
Pozdrav 8)

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Andrejica, telefon je stvarno dobar, i ako ti ne smetaju stvari koje su pomenute u ovoj temi, onda ga obavezno kupi.

:)

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

pazi v3i može toliko da te iznervira zbog baterije da to nije normlano. ima lep izgled i onako lagan ali ...
6230i je fino telefonče.lep ekran pravi vema lepe slike /drugar je slikao devojku i stavio kao pozadinu, ja je nisam prepoznao i počeo da ga ispitujem koja je ova gde si je našao itd../ , lagan je i ima sve ono što treba jednom prosečnom korisniku. bio je oduševljen njime dok ga nije posle 3 meseca zamenio. zašto? kupio je motorolu ali ne v3i..
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

vlaki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
:: SG Note II
:: Nokia 6630

Post od vlaki »

nbnebojsa, ne bih se slozio sa tobom da d600 ''nije za zensko''... :uhuh:
Drugarice ga imaju i nekako mi izgleda da njima vishe prilichi takav phone... :wink:

Pozz! 8)
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Andrejica, pored razlike u kameri, 6230 i 6230i se razlikuju jos i u rezoluciji ekrana - prvi 128x128, a drugi 208x208, zatim u izgledu menija (onaj na 6230 u mrtvackim bojama), ima i male razlike u 5osmernom tasteru (moras malo da se naviknes) ..... evo da citiram tekst sa testa:

"Broj promena koje Nokia 6230i donosi bio omogućio da se napravi potpuno novi model telefona, pošto kada telefon izgleda isto kao njegov prethodnik može da sakrije sve novine. Kratka lista izmena je sledeća:

3D Java aplikacije
Prenos zvuka iz plejera na Bluetooth uređaj
Mogućnost da programi nezavisnih proizvođača mogu da rade sa fajl sistemom, pristupe informacijama standardnih aplikacija
Veće mogućnosti imenika, više grupa
Povećana rezolucija integrisane kamere - da bi telefon ostao u trendu, inače bi više odgovarala dobra VGA kamera
Bolji ekran sa povećanom rezolucijom
Redizajniran interfejs telefona, animirane ikone u glavnom meniju i listama
Push to Talk
Visual Radio - marketinški potez, ova funkcija još uvek se ne zna kako će korisnici prihvatiti ovu funkciju
Diktafonom možete snimati do sat vremena
Teme
Mogućnost promene boje slova koja su prikazana dok je telefon u mirovanju (sada možete koristiti bilo koju sliku za pozadinu ekrana)
Poboljšan rad sa Bluetooth uređajima
Rad sa listama pesama u plejeru, podržani MP3 fajlovi veći od 40 MB (važno zbog audio knjiga, ranije to nije bilo podržano)
Mogućnost da aplikacija za reprodukciju muzike radi u pozadini
OMA DRM 1.0 - podrška za digitalni sadržaj
Više interne memorije, povećan maksimalni podržani kapacitet memorijskih kartica
64-glasovna polifonija nasuprot 24-glasne kod starijeg modela
Do 3000 KB memorije za MMS poruke
Novi T9 sistem za predviđanje unetog teksta (zapravo i nema većih razlika u odnosu na stari sistem)
Poboljšana ergonomija tastature
Pristup memoriji sa PC računara kao kod USB Flash diskova, nema potrebe za dodatnim drajverima"

http://www.mobilnisvet.com/mobilni-test/668/Nokia/6230i
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-test/306/Nokia/6230

pozdrav...

Odgovori