Hteo bih u skorije vreme da menjam fon,ali bih ostao na samsungu... Samo da imaju 3 Mpx kameru... Malo sam cackao,i video sam par dobrih modela. To su D900,Z710,Z720,U700... Ali ima jedan problem.. nekiod tih modela se ne mogu naci kod nas pa me zanima odakle se mogu nabaviti?Posebno me zanima Z710...
Vidim tebi je kamera najbitnija. U tom slucaju najbolje je da zaboravish na samsung i uzmesh lepo SE K800 i bicesh i previshe nego odusevljen. Ako bash bash! mora samsung onda imas na raspolaganju D900 i P850 (i jedan i drugi obavljaju posao, ali nijedan ni drugi ne mogu da se porede sa k800). Za ostale modele koje si naveo zaboravi...
Moja preporuka: pusti samsunge, i kupi lepo k800 i miran si. Brzo cesh se navici na softver a i mnogo je bolji od samsungovog.
Poz
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
imao sam prilike da cackam D900 koji je mozda najbolji trenutno od samsunga u toj klasi i mogu ti reci da je totalno bezveze...govorim za svoj ukus, mozda se tebi i svidi ali tako je nezan telefon da sam ga drzao sa dve ruke i cekao kada ce da pukne na pola...samsung je samo sminka...N73 ili K800i su keva za njega...
Ma ne svidja mi se kod k800i sto za svaku sliku u drugoj prostoriji mora nesto da se steluje.. ima ga moj ortak i svake 2 sekunde mora da steluje kameru da bi bila dobra fotka...
Milos!1!, hehe pa ako hoces da ispadne dobra fotka moraces da stelujes i na d900.Imas i auto podesavanja i ne moras da stelujes,inace d900 isto mora da se podesava ako hoces da pravi dobre fotke,ako neces onda stavis auto i slikas.D900 je samo telefon za smekerisanje,nista drugo,razmisli o ubacivanju igrica u telefon,onda razmisli da nema skinova za d900 dok za k800i ima na milion....K800i ima radio,bolji blic,bolji softver....
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Iskreno: Meni je muka kad samo pomislim na Samsung, a kamo li da ga imam. Bez ljutnje svim ljubiteljima Samsung telefona, to je samo moje skromno misljenje . Uzmi bilo koji SE ili Njoku i uzivaj.
Ali meni je zao sto nemam neki samsung telefon(ne daj Boze da imam )samo da pokazem drugovima koliko su samsung telefoni stvarno dobri,svi bre pale,a da znaju kakav je softver i ceo telefon verujem da ga nikad ne bi kupili...Jedino sto je dobro kod samsung telefona,i to samo u podesavanjima kamere je podesavanje ISO i nista vise.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Samsung = BLJAK !!!Sto kaze ixtis,uzmes ili SE ili Nokia fon i miran si !Ali nemoj samo od Nokia da uzimas n73(maska takodje uzasna),5500sport(odlepljuje se tastatura,nepopravljivo),i 6280(bagovi,slajder),sve ostalo moze...
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!
Pa dobro,chovek hoce mozda bash Samsung a vi zapeli za druge prozivodjache...
U svakom sluchaju nemoj da uzimash D900,najvishe zbog osetljvog ekrana...
Poshto je pomenuo da ima D600 nek gleda samo da se razlikuje shto vishe da ga ne bi smorio odmah telefon...
Ma mozda bi i uzeo nesto drugo a ne samsung,al samo da je bolje od d600, a da nije SE k800i ili Nokia N73,posto ni jedan ni drugi bas ne gotivim... Najradije bih uzeo Samsung Z710,al kao sto sam rekao pre,nema ga kod nas a ne znam kako da ga nabavim..
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Milos!1! Znam jednog lika koji nabavlja telefone iz inostranstva,sad sam ga pitao za Z710 rekao je da ce mi javiti da mora da vidi dal ga ima negde i kolika bi bila cena.pozzz
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.