Motorola ROKR E1 ili E770

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
kovacevic021
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 07. Mar 2007. 22:14

Motorola ROKR E1 ili E770

Post od kovacevic021 »

Ljudi treba mi dobar,interesantan,sa puno multimedije video,slike,mp3....... (3G mi nije bitan)!!!!!!!!
dvoumim se izmedju Motorole E1 i E770 :disgust: :chytry: :dry:

moze nekoliko saveta please
P.S.hitno je

Premestio i izmenio naslov:gameforce

Ema
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 08. Feb 2007. 18:46

Post od Ema »

E1 sam cackala u radnji i definitivno jeste interesantan i vrlo dopadljiv,kako izgled tako i ekran,meni je lak,bio mi je u uzem izboru za kupovinu.Ako se dobro secam,fotke su mi delovale dovoljno dobro s obzirom koja je kamera u pitanju,valjda ekran vadi stvari.
Nadam se da sam bar malo pomogla :)
Dok ti se ne javi neko ko je kompetentniji da kaze, idi na opciju "trazi" pa pogledaj sta su pisali za svaki od modela.

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Ako ti je malo vise do muzike,izbaci E1 zbog one glupe zabrane da ne mozes imati vise od 100 pesama bez obzira na kolicinu memorije.Za takve stvari pogledaj neki od Sony Ericsson Walkmana... :wink:

kovacevic021
Novajlija
Novajlija

Post od kovacevic021 »

Hvala vam puno malo ste mi pomogli.. :wink: ..mp3 mi nije jako bitan..mislim jeste ali nije 100 pesama razlog da ne kupim neki telefon.. :)

OCEKUJEM JOS ODGOVORA HE,HE :D

Milos!1!
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 21. Feb 2007. 10:55

Post od Milos!1! »

E 770 je odlican telefon, za e1 nemam pojma,nisam imao prilike da ga cackam,tko da ti tu ne mogu pomoci. E770 ima strava zvucnik i lako se moze pojacati preko kompa...

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Imao sam prilike pre neki mesec da se malo bolje upoznam sa E1,telefon je znaci strava :blinky: u ruci lepo lezi,onako ko da ga neko pravio za mene,plastika cvrsta ne skripi.Ekran sasvim zadovljavajuci,zvucnici da ne pricam ko nije video nema sta da opisem,ludilo :) takodje i iTunes player,koji stvarno daje odlican zvuk na slusalicama,sluske koje idu uz njega su stvarno odlicne.A sto se tice zabrane od 100 pesama ta zabrana je odvano provaljena sad mozes da stavis koliko imas slobodnog mesta,sve se radi preko odredjenih programa koji su i za ubacivanje tema,igrica...Telefon je stvarno dobar osim sto eto nema bolju kameru,inace sve ostalo je stvarno dobro,eto za bateriju ne znam jer nisam imao prilike da ga vise koristim :wink:
A e770 je samo bolji od E1 jer ima 3G,a ostalo na strani E1.Plus kad uzmes e770 ima da dobijes sa vodafone sw koji jako nervira,dok je E1 cist ;)
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

kovacevic021
Novajlija
Novajlija

Post od kovacevic021 »

GDE DA KUPIM ROKR E1 U Novom Sadu???????? :chytry: :disgust: :chytry: :disgust:

cekam :roll: :roll: :wink: :)

kovacevic021
Novajlija
Novajlija

Post od kovacevic021 »

Milos!1!, ima moj drug E770 i svidja mi se ali je vodafone a to me nervira... :smutny: i ovaj je lepsi hehe :)

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

E1 definitivno... ima bruka mp3, lep dizajn, jedino kamera je malo losijeg kvaliteta ali telefon ima super mp3 player, za trenutnu cenu nema sanse da nadjes nesto bolje. 8)
5130+Koss the plug....

kovacevic021
Novajlija
Novajlija

Post od kovacevic021 »

EEEEEEEEEEEEEEE ljudi ipak sam kupio E770
zato sto nisam nasao ROKR E1 JBG :smutny: nema ga nigde :uhuh:
ma nema veze zadovoljan sam i sa E770
ovo je neka nova verzija....nije vodafone i razlikuje se od onog sto ima moj drug..valjda je E770i pise na njemu a prodavec u radnji kaze da je samo E770

Zaključana tema