dvoumim se izmedju Motorole E1 i E770

moze nekoliko saveta please
P.S.hitno je
Premestio i izmenio naslov:gameforce

u ruci lepo lezi,onako ko da ga neko pravio za mene,plastika cvrsta ne skripi.Ekran sasvim zadovljavajuci,zvucnici da ne pricam ko nije video nema sta da opisem,ludilo
  u ruci lepo lezi,onako ko da ga neko pravio za mene,plastika cvrsta ne skripi.Ekran sasvim zadovljavajuci,zvucnici da ne pricam ko nije video nema sta da opisem,ludilo   takodje i iTunes player,koji stvarno daje odlican zvuk na slusalicama,sluske koje idu uz njega su stvarno odlicne.A sto se tice zabrane od 100 pesama ta zabrana je odvano provaljena sad mozes da stavis koliko imas slobodnog mesta,sve se radi preko odredjenih programa koji su i za ubacivanje tema,igrica...Telefon je stvarno dobar osim sto eto nema bolju kameru,inace sve ostalo je stvarno dobro,eto za bateriju ne znam jer nisam imao prilike da ga vise koristim
  takodje i iTunes player,koji stvarno daje odlican zvuk na slusalicama,sluske koje idu uz njega su stvarno odlicne.A sto se tice zabrane od 100 pesama ta zabrana je odvano provaljena sad mozes da stavis koliko imas slobodnog mesta,sve se radi preko odredjenih programa koji su i za ubacivanje tema,igrica...Telefon je stvarno dobar osim sto eto nema bolju kameru,inace sve ostalo je stvarno dobro,eto za bateriju ne znam jer nisam imao prilike da ga vise koristim