Dakle,ne mogu da udjem u mobilni zbog toga,a i slova nedostaju.Pomozite,molim vas.
sony ericsson k550i fale slova
sony ericsson k550i fale slova
E ovako,jedan dan ja pogledam u mob (sony ericsson k550i) kad ono fale mu slova.. Recimo umesto "Messages" pishe "M s e" ; ili umesto "Settings" pishe: "S tt "; Kapirate? I ja pokusao kao nesto sam da popravim i tako posto nigde nisam video sta pise ko bi znao sta sam ja tu radio (pokusao sam valjda,master reset) onda sam nesto drndao kod onog carobnjaka itd. i uglavnom,sada kada upalim mobilni pojavi mi se ono "Normal" i "flight mode" samo sto mi pishe.. "N m" i "F l Md" nebitno,sad koje god od ta dva izaberem nece da mi udje u mob,vec pocinje da pusta onaj video klip koji se dobija uz mobilni,i kada ga zavrsi pocinje ispocetka i tako ko zna koliko puta u krug....
Dakle,ne mogu da udjem u mobilni zbog toga,a i slova nedostaju.Pomozite,molim vas.
- Super Sayian
- Mobil fan

- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40
evo je jos jedna zrtva SE
Koliko ti je puta padao fon?? To mi se desavalo sa MP3 playerom ne vidim pola slova
ja sam to resio lako bacio stari kupio nowi ali jedno je MP3 a drugo je Fon ne znam mislim da te Ekran izdaje,a i sigurno je do nekog kontakta...tako da teraj to u servis ali da cekaj da jos neko iskusniji prozbori koju rec toliko pozz...
Koliko ti je puta padao fon?? To mi se desavalo sa MP3 playerom ne vidim pola slova
Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob