sony ericsson k550i fale slova

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
smesko
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 19. Jun 2007. 13:10

sony ericsson k550i fale slova

Post od smesko »

E ovako,jedan dan ja pogledam u mob (sony ericsson k550i) kad ono fale mu slova.. Recimo umesto "Messages" pishe "M s e" ; ili umesto "Settings" pishe: "S tt "; Kapirate? I ja pokusao kao nesto sam da popravim i tako posto nigde nisam video sta pise ko bi znao sta sam ja tu radio (pokusao sam valjda,master reset) onda sam nesto drndao kod onog carobnjaka itd. i uglavnom,sada kada upalim mobilni pojavi mi se ono "Normal" i "flight mode" samo sto mi pishe.. "N m" i "F l Md" nebitno,sad koje god od ta dva izaberem nece da mi udje u mob,vec pocinje da pusta onaj video klip koji se dobija uz mobilni,i kada ga zavrsi pocinje ispocetka i tako ko zna koliko puta u krug....

Dakle,ne mogu da udjem u mobilni zbog toga,a i slova nedostaju.Pomozite,molim vas. :)

Super Sayian
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40

Post od Super Sayian »

evo je jos jedna zrtva SE :P

Koliko ti je puta padao fon?? To mi se desavalo sa MP3 playerom ne vidim pola slova :blinky: ja sam to resio lako bacio stari kupio nowi ali jedno je MP3 a drugo je Fon ne znam mislim da te Ekran izdaje,a i sigurno je do nekog kontakta...tako da teraj to u servis ali da cekaj da jos neko iskusniji prozbori koju rec toliko pozz...
Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 18. Jun 2006. 11:24

Post od rixxon »

A kad pusti taj demo-video klip, sve se vidi normalno?
Tu je prso softver. SERVIS > FLEŠOVANJE i rešen problem!
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...

smesko
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 19. Jun 2007. 13:10

Post od smesko »

Hey,resio sam problem za demo-video klip.. (sam) :)
Al' tu je idalje problem sa slovima..... Imal' jos neko neku pametnu ideju il da nosim u servis?
@rixxon
fleshovanje??

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

fleshovanje > zamena softvera u pomenutom telefonu .
I nosi u servis ,da ti to majstor uradi jer mislim da ne mozes ti da isfleshujes bez nekog box :?
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Odgovori