P.S.: Razmisli o nitroglicerinima.
Ne dozvolite da vas "serviseri" deru! Pitajte...
- Symbian_OS
- Povremeni posetilac

- Pridružio se: Čet, 31. Avg 2006. 21:32
madafaka1, Udji u poruke i podesi da ti memorija za skladishtenje bude interna memorija. Tada otvori inbox i snimi pa obrishi ono shto je u njemu. Najverovatnije ti to zauzima mnogo memorije josh ako si preko bluetooth-a prebacivao muziku, video ili slike... Posle toga naravno vrati na memorijsku... To je sigurno. Pozzz
-
dimitrijeNS
- Slučajni prolaznik

- Pridružio se: Ned, 27. Jan 2008. 22:35
Probao sam da ubacim karticu 064.Inace telefon i kartica su iz Telenora.Prijavljivao je neku sifru za mrezu.Uradio sam nesto pogresno i kad sam vratio karticu 063 prijavljuje da mi je telefon zamrznut i trazi neku sifru.Koja je to sifra i sta da radim da bih odmrznuo telefon.Telefon je star par meseci i jos je u garanciji.
Samsung e250
Samsung e250
ZokyDin,
Druze,odmah da ti kazem da ti je jedino resenje da ides od servisa do servisa i da imas toliko srece da se nekome nasao za delove(mada i u to sumnjam),pa da iskompletirate.....
Uvek sam govorio ljudima da ne kupuju ono za cega se delovi,servis i sve ostalo ne mogu naci nigde......ali niko ne slusa....
Sa srecom,
Druze,odmah da ti kazem da ti je jedino resenje da ides od servisa do servisa i da imas toliko srece da se nekome nasao za delove(mada i u to sumnjam),pa da iskompletirate.....
Uvek sam govorio ljudima da ne kupuju ono za cega se delovi,servis i sve ostalo ne mogu naci nigde......ali niko ne slusa....
Sa srecom,
Zanima me koliko bi moglo da me kosta popravka kineskog telefona marke cect t689.
Telefon radi bez problema (pusta muziku,kamera,igrice) ali samo dok nema kartice u njoj,kako ubacim karticu tako se odmah gasi telefon.Prvo sam mislio da nije do telefona vec do kartice,da je sprzena ili tako nesto,ali nije probao sam na drugim i on se ponovo gasi.
Telefon mi sasvim dobro odgovarao,ima sve sto mi je potrebno pa se pitam,da li se isplati da ga popravljam ili da kupim neki novi.
Telefon radi bez problema (pusta muziku,kamera,igrice) ali samo dok nema kartice u njoj,kako ubacim karticu tako se odmah gasi telefon.Prvo sam mislio da nije do telefona vec do kartice,da je sprzena ili tako nesto,ali nije probao sam na drugim i on se ponovo gasi.
Telefon mi sasvim dobro odgovarao,ima sve sto mi je potrebno pa se pitam,da li se isplati da ga popravljam ili da kupim neki novi.
Molim Vas, hitno mi je potreban pouzdan serviser za SE K800i. Naime, potpuno je "pukao" softverski do stadijuma da kad ga upalim samo blinkuje beli ekran, uopste ne moze da se podigne softver. Sve je krenulo pre par dana kada mi je prvo izgubio vezu imenik sa indentifikacijom poziva i SMS-a, pa kad sam ga resetovao u imeniku se preko kontakta pojavila bela debelja linija, tako da skoro nisam moga da procitam broj i ime kontakta...
Telefon mi je jako potreban zbog funkcionisanja posla (i zivota u tom smislu), zaista se ne bih prebacivao i ponovo adaptirao na novi telefon ako nije zaista nuzno!
Kome da se obratim?
pozz i TNX
Telefon mi je jako potreban zbog funkcionisanja posla (i zivota u tom smislu), zaista se ne bih prebacivao i ponovo adaptirao na novi telefon ako nije zaista nuzno!
Kome da se obratim?
pozz i TNX
mIXmAN
Pozdrav svima,
Matori mi ima 2610 i kuka kako bi hteo srpski u njemu jer se teze snalazi sa eng. Telefon je skinut as neke spasnke mreze, nije debrandovan. Postoji li mogucnost i kakva je procedura da se 2610 fleshuje (kucno flesovanje, da ga ne nosim u servis ako moze da se uradi i samostalno) sa evropskim softwareom koji sadrzi srpski jezik kako pise na nokia.com sajtu.
Hvala unapred.
Matori mi ima 2610 i kuka kako bi hteo srpski u njemu jer se teze snalazi sa eng. Telefon je skinut as neke spasnke mreze, nije debrandovan. Postoji li mogucnost i kakva je procedura da se 2610 fleshuje (kucno flesovanje, da ga ne nosim u servis ako moze da se uradi i samostalno) sa evropskim softwareom koji sadrzi srpski jezik kako pise na nokia.com sajtu.
Hvala unapred.
- kljun
- Mobil manijak

- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
sector kolko ja vidim taj telefon nema podrsku za USB, a to bi bio jedini nacin za uspostavljanje veze sa racunarom sto se tice ubacivanja srpskog jezika, sto znaci da bi morao da ga odneses u servis da to oni odrade preko box-a.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Problem sa Sony Ericsson W950i:
Ja ovaj tel imam vec duze vreme i stvarno sve pohvale za njega...
Ali mi sada ne radi touch
,zato bih vas molio da mi kazete da li postoji neki servis u BG-u koji bi mogao da mi pomogne ili kako da nabavim nov display ili pokvaren tel ali da display radi....
Hvala svima unapred!!!!
Ja ovaj tel imam vec duze vreme i stvarno sve pohvale za njega...
Ali mi sada ne radi touch
Hvala svima unapred!!!!
Ljudi, ajd nek neko pomogne 
Znaci, radi se o k800i. Na faksu ga ugasio da ne drnda ako me neko cimne, i posle 3 sata, kada sam hteo da ga upalim, telefon mrtav! Znaci apsolutno ne mrda! Star je 5 meseci, nemam garanciju. Drugar koji se bavi servisiranjem, dva dana pokusava da ga povrati, i kako mi kaze nije u mogucnosti da do kraja ucita softver. Navodno, mora da greje flash, cini mi se i onda uspeva da zapocne kopiranje, ali nikada ne stigne do kraja. Takodje, kaze mi da je mozda i sam procesor stradao.
Ima li neko savet? Ili jos bolje, ako neko od serivsera moze da mi kaze da li je ovo neki kvar koji se povremeno javlja kod ovog tipa telefona?Od dzidza bidza je instalirana mini opera, flury i torch, i ima negde oko 60 sati razgovora.
Znaci, radi se o k800i. Na faksu ga ugasio da ne drnda ako me neko cimne, i posle 3 sata, kada sam hteo da ga upalim, telefon mrtav! Znaci apsolutno ne mrda! Star je 5 meseci, nemam garanciju. Drugar koji se bavi servisiranjem, dva dana pokusava da ga povrati, i kako mi kaze nije u mogucnosti da do kraja ucita softver. Navodno, mora da greje flash, cini mi se i onda uspeva da zapocne kopiranje, ali nikada ne stigne do kraja. Takodje, kaze mi da je mozda i sam procesor stradao.
Ima li neko savet? Ili jos bolje, ako neko od serivsera moze da mi kaze da li je ovo neki kvar koji se povremeno javlja kod ovog tipa telefona?Od dzidza bidza je instalirana mini opera, flury i torch, i ima negde oko 60 sati razgovora.
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak

- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite