P.S.: Razmisli o nitroglicerinima.

Imam  LG U8360 vec 1 godinu i super je radio do pre mesec dana. Naime, pukla je (ili se razdvojila) maska na zglobu preklopnog mehanizma, pa je u medjuvremenu dok sam trazio masku stradao i flat kabl (ekrani emituju samo belo osvetljenje!)
   Imam  LG U8360 vec 1 godinu i super je radio do pre mesec dana. Naime, pukla je (ili se razdvojila) maska na zglobu preklopnog mehanizma, pa je u medjuvremenu dok sam trazio masku stradao i flat kabl (ekrani emituju samo belo osvetljenje!)   Telefon sam cuvao i nije padao niti je udaran. Prekopao sam ceo KG (tamo inace zivim) i niko mi nije mogao pomoci u vezi servisiranja, rezervnih delova ili saveta gde mogu i kome da se obratim za pomoc. Telefon k`o da je pao s` Marsa!
   Telefon sam cuvao i nije padao niti je udaran. Prekopao sam ceo KG (tamo inace zivim) i niko mi nije mogao pomoci u vezi servisiranja, rezervnih delova ili saveta gde mogu i kome da se obratim za pomoc. Telefon k`o da je pao s` Marsa!   Nemam pojma ni ko je ovlasceni uvoznik telefona i opreme za LG (ako takva firma uopste postoji kod nas). Ne znam sta da radim... Pomagajte, ocajan sam
   Nemam pojma ni ko je ovlasceni uvoznik telefona i opreme za LG (ako takva firma uopste postoji kod nas). Ne znam sta da radim... Pomagajte, ocajan sam 

,zato bih vas molio da mi kazete da li postoji neki servis u BG-u koji bi mogao da mi pomogne ili kako da nabavim nov display ili pokvaren tel ali da display radi....
  ,zato bih vas molio da mi kazete da li postoji neki servis u BG-u koji bi mogao da mi pomogne ili kako da nabavim nov display ili pokvaren tel ali da display radi....