Samsung S5230 neće da se uključi
-
- Novajlija
- Pridružio se: Sre, 12. Okt 2011. 17:37
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 31. Jul 2011. 22:02
S obzirom na tvoj bezobrazluk kada si mu ostavio telefon i pravio se lud iako si znao da si "ubio" telefon ne bi me cudilo da je on na neki nacin taj tvoj postupak "naplatio"
Ako se ispostavi da je tako tesko ces ti kako kazes da mu uzmes nov telefon. Kako mislis to da dokazes, da kazes da si lagao u startu a posle kao govoris istinu?
Ne razumem zasto ides u servis i pravis se blesav? Mislis da je to posteno prema serviseru?
Mislis da bi neko ko nema opremu da ga povrati u zivot uopste primio telefon ili bi ti lepo rekao da ne moze da popravi i da nosis na drugo mesto. Ljudi ti ovde daju korektne savete ali ti se i dalje pravis pametan!

Ne razumem zasto ides u servis i pravis se blesav? Mislis da je to posteno prema serviseru?
Mislis da bi neko ko nema opremu da ga povrati u zivot uopste primio telefon ili bi ti lepo rekao da ne moze da popravi i da nosis na drugo mesto. Ljudi ti ovde daju korektne savete ali ti se i dalje pravis pametan!
servis.kompa,
BIG LIKE,sto bi rekli......
Kao sto sam ranije pisao,60-70% ljudi nece da kaze sta je bilo sa telefonom,sto bi mi toliko olaksalo posao da to nije normalno....Cak i ne priznaju da je bio u vodi iako se voda cedi iz njega.....govore da displej nije mogao puci sam od sebe iako se vidi da se rasprsnuo u komade itd,itd,itd......lagarija u nedogled,tako da sam oguglao na to jos pre 5-10 godina
Pozdrav,
BIG LIKE,sto bi rekli......
Kao sto sam ranije pisao,60-70% ljudi nece da kaze sta je bilo sa telefonom,sto bi mi toliko olaksalo posao da to nije normalno....Cak i ne priznaju da je bio u vodi iako se voda cedi iz njega.....govore da displej nije mogao puci sam od sebe iako se vidi da se rasprsnuo u komade itd,itd,itd......lagarija u nedogled,tako da sam oguglao na to jos pre 5-10 godina

Pozdrav,
- hallo
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
- Kontakt:
aleksandar-, kako bih ti ja usi izvukao...NIKAD mi nece biti jasni takvi "ljudi"...pa kako bi pomogao u nevolji?
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!
-
- Novajlija
#servis.kompa
Нисам лагао већ само нисам додао да му је бут "убијен". А и не верујем да је отваран телефон јер је имао траку прекои стоји исто како сам је залепио. И да, тај лик није сервисер већ носи телефоне у неки други сервис па они раде. И опет понављам, лепо сам му објаснио шта је и како било, а он ако се разуме зна шта му је, не морам све да му кажем. Још и да му кажем како да га поправи...
П. С. Наравно да бих помогао у невољи... И немојте да мислите да сам лош човек.
Нисам лагао већ само нисам додао да му је бут "убијен". А и не верујем да је отваран телефон јер је имао траку прекои стоји исто како сам је залепио. И да, тај лик није сервисер већ носи телефоне у неки други сервис па они раде. И опет понављам, лепо сам му објаснио шта је и како било, а он ако се разуме зна шта му је, не морам све да му кажем. Још и да му кажем како да га поправи...
П. С. Наравно да бих помогао у невољи... И немојте да мислите да сам лош човек.
-
- Novajlija
-
- Novajlija